Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Pyhiinvaellus pitsojen mekkaan – Pitseria Da Michele

Michele_1

Näin perjantain kunniaksi ajattelin laittaa hieman pitsajuttuja. Niin, sen takia menimme Napoliin. Pitsan takia. Eikä minkä tahansa pitsan. Pitsan, jota joutuu jonottamaan. Pitsa, jota Julia Roberts söi ”Eat, pray, love” -elokuvassa. Ei siis voi olla huono, eihän?

Michele_3

Michele_4

Michele_11

Da Michele on perheyritys, joka on tarjonnut Napolilaisille pitsaa vuodesta 1870. Paikalle saapuessamme, jono ulkopuolella oli melkoinen. Haimme sisältä vuoronumeron ja pari olutta ja istahdimme tien varteen odottamaan vuoroamme. Tässä vaiheessa ajattelin, että ihan oikeasti… jonotetaan pitsaa?!? Miksi? Kun pääsimme sisälle ja meille näytettiin paikkamme, en ollut vielä tässäkään vaiheessa täysin vakuuttunut. Ravintola tai oikeastaan hallimainen huone oli täynnä ihmisiä ja näillä ihmisillä oli todella kova ääni. Melu oli siis korvia huumaava, äänet kaikuivat korkeassa tilassa, astioiden kilinä kimpoili seinästä toiseen, tarjoilijat juoksivat ympäriinsä ja vievät pitsoja joka suuntaan. Jossain vaiheessa joku kysyi tilauksemme ja sitten odoteltiin. Siinä välissä minulla oli aikaa ottaa kuvia, jotka otin itseasiassa istumalla paikallani. Ei ollut puhettakaan, että siinä ihmisvilinässä olisin pystynyt nousemaan paikaltani.

Michele_6

Michele_7

”I´m in love. I´m having a relationship with my pizza.”

Michele_5

Michele_13

Kun maistoin pitsaa, ymmärsin mistä tämä hypetys johtui. Ymmärrän täysin, miksi Julia totesi elokuvassa ”I´m in love. I´m having a relationship with my pizza.” Joten, menkää sinne Da Micheleen pitsalle. Sitten ymmärrätte tekin.