Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Noora Svärd

  Pyhiinvaellus pitsojen mekkaan – Pitseria Da Michele

  Michele_1

  Näin perjantain kunniaksi ajattelin laittaa hieman pitsajuttuja. Niin, sen takia menimme Napoliin. Pitsan takia. Eikä minkä tahansa pitsan. Pitsan, jota joutuu jonottamaan. Pitsa, jota Julia Roberts söi ”Eat, pray, love” -elokuvassa. Ei siis voi olla huono, eihän?

  Michele_3

  Michele_4

  Michele_11

  Da Michele on perheyritys, joka on tarjonnut Napolilaisille pitsaa vuodesta 1870. Paikalle saapuessamme, jono ulkopuolella oli melkoinen. Haimme sisältä vuoronumeron ja pari olutta ja istahdimme tien varteen odottamaan vuoroamme. Tässä vaiheessa ajattelin, että ihan oikeasti… jonotetaan pitsaa?!? Miksi? Kun pääsimme sisälle ja meille näytettiin paikkamme, en ollut vielä tässäkään vaiheessa täysin vakuuttunut. Ravintola tai oikeastaan hallimainen huone oli täynnä ihmisiä ja näillä ihmisillä oli todella kova ääni. Melu oli siis korvia huumaava, äänet kaikuivat korkeassa tilassa, astioiden kilinä kimpoili seinästä toiseen, tarjoilijat juoksivat ympäriinsä ja vievät pitsoja joka suuntaan. Jossain vaiheessa joku kysyi tilauksemme ja sitten odoteltiin. Siinä välissä minulla oli aikaa ottaa kuvia, jotka otin itseasiassa istumalla paikallani. Ei ollut puhettakaan, että siinä ihmisvilinässä olisin pystynyt nousemaan paikaltani.

  Michele_6

  Michele_7

  ”I´m in love. I´m having a relationship with my pizza.”

  Michele_5

  Michele_13

  Kun maistoin pitsaa, ymmärsin mistä tämä hypetys johtui. Ymmärrän täysin, miksi Julia totesi elokuvassa ”I´m in love. I´m having a relationship with my pizza.” Joten, menkää sinne Da Micheleen pitsalle. Sitten ymmärrätte tekin.

  Leave
  a comment

  You don't have permission to register
  X