Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Noora Svärd

  Puhdas pohja – Ajatuksia kuluvasta vuodesta.

  uusivuosi_2

  Olen viehättynyt ajatuksesta, että vuoden aloitus olisi uusi, raikas alku. Saat aloittaa alusta ihan ”luvan kanssa”. Edessäni on tyhjä maalauspohja, johon saan hahmottaa tulevan vuoden kerros kerrokselta. Jotta saavutan haluamani lopputuloksen, tulee minun suunnitella maalaus etukäteen. Mitä sävyjä haluan laittaa minnekin, pitäydynkö hennoissa ja keveissä kerroksissa luoden harmoniaa vai uskallanko sivellä paksuja sekä vahvoja värejä ja antaa niiden sekoittua edellä oleviin kerroksiin ja luoda sävyjen kimaran.

  uusivuosi_8

  uusivuosi_9

  uusivuosi_7

  Se on täysin minusta itsestäni kiinni, millaiseksi haluan luoda tämän vuoden. Edellisestä vuodesta oppineena, voisin tällä kertaa suunnitella elämääni hieman paremmin. Tehdä aikatauluja ja pitäytyä niissä. Olen oppinut virheistäni ja huomannut, mikä minulle on parasta. Haluan säilyttää harmonian, tasapainottaa elämän osa-alueet niin, että välttyisin turhalta stressiltä. Kirjoittaa ylös mieltä painavat asiat ja näin nukkua yöt paremmin. Suunnitella arjen askareet ja suoriutua pakollisista velvotteista, tinkimättä kuitenkaan ihmissuhteista. Haluan myös säilyttää tasapainon hyvinvoinnin suhteen. Unohtaa suorittamisen, ”koska minun täytyy tehdä niin” ja keskittyä sellaisiin asioihin, joista aidosti pidän ja joista tulee hyvä olo. Tämä kaikki yhdessä luo taustalla olevan harmonian, pohjan elämälle, tasapainon.

  uusivuosi_4

  uusivusi-5

  Haluan kehittää itseäni ja kehittyä asioissa, joita teen. Opiskella, lukea ja soveltaa oppimaani käytäntöön. Verkostoitua ja luottaa ihmisiin. Haluan olla rohkeampi ja luottaa myös itseeni sekä siihen, mitä teen. Olen aina tarvinnut olalle taputtelijaa, joka on pitänyt minut pystyssä. ”Sinä olet hyvä, sinä osaat tämän”, olen halunnut kuulla. Nyt olen ymmärtänyt, että minun täytyy itsenäisesti pystyä täysin samoihin asioihin. Siksi olen tänä vuonna päättänyt ottaa haparoivia, itsenäisiä askeleita ja kokeilla kävellä jäällä, ilman sitä keppiä. Ensiaskeleet ovat jo otettu ja oloni ei voisi olla mahtavampi.

  Minun täytyy siis uskaltaa käyttää vahvoja värejä, antaa palettiveitsen tanssia.

  Olla spontaani ja rohkea.

  Tiedän jo nyt, että kuluvasta vuodesta tulee aivan mahtava – koska minä itse pystyn vaikuttamaan siihen ja tekemään siitä sellaisen.

  uusivuosi_0

  Comments

  • anneli

   Syvällistä pohdintaa. Itsensä kanssa keskustelu selventää ajatuksia vaikkapa siitä, että pystyy tekemään päätöksiä jotka helpottavat elämää. Luulen että on aivan tärkein, puhumattomuuden historia takaalallla, joka estää näkemästä asioita totuuden peräisesti. Varmaan tiedät mitä tarkoitan. Uskon kuitenkin suureen rakkauteen joka voittaa. Ja ensiaskeleet saattavat tulla sieltä johon sinulla on elämänikävä.

   9.1.2017
   Vastaa

  Leave
  a comment

  You don't have permission to register
  X