Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Pihaa, saunaa ja pihasaunaa.

sauna1sauna2sauna3

Siinä se meidän saunarakennus, tai niin kuin rakennuspiirrustuksissa lukee ”talousrakennus” nyt on. Toisessa päässä rakennusta löytyy sauna ja pukuhuone, keskemmällä on joskus ollut sikala (!) ja huussit, toisessa päässä taas on varastotilaa sekä liiteri. Rakennus on niin lähellä rantaa, että tälle paikalle ei voi uutta rakentaa, mutta vanhaa voi remontoida. Teimme siis toimenpideilmoituksen, koska muutamme julkisivun väriä sekä uusimme katon. Kattomateriaaliksi valikoituu näillä näkymin pelti, joka asennetaan tuon vanhan huopakaton päälle. Katto on yhdeltä sivulta vuotanut ja kosteus on vaurioittanut tuota rannan puoleista paneelia. Tarkoitus olisikin vaihtaa kaikki paneelit uusiin ja samalla päivittää värit vastaamaan talon värejä. Niin ja arvatkaapa odotanko innolla nuiden ikkunanpokien ja vanhojen ovien rapsutusta… Otin nämä kuvat viikonloppuna tuon toimenpideilmoituksen liitteeksi, lisäksi mukaan lähtee kuva myös talosta, jotta saunan lopullinen sävy on helpompi hahmottaa.

Nämä kuvat ovat kyllä aika karua katseltavaa, pihassa on vielä melko reippaasti lunta ja muutenkin piha on ihan rempallaan. Kateellisena olen lueskellut, kuinka etelässä ollaan jo päästy haravoimispuuhiin. No ei täällä. Pahimpaan piha-ahdistukseeni kävin kiertelemässä rautakauppoja ja suunnittelemassa tulevaa potageria. Sain myös yrttien siemenet multiin ja tein jopa pari diy-juttuakin, hyvin toimelias viikonloppu siis takana!

Nyt pitää päästä hengittämään raitista ilmaa (raitista ja raitista, ei ole katuja vielä putsailtu), vetäisen lenkkarit jalkaan ja pinkaisen ulos juoksentelemaan viikon ensimmäisen lenkin. Kivaa viikon aloitusta sinulle!