Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Pienillä muutoksilla uusi ilme.

Makuuhuone_4 makuuhuone_3Makuuhuone_2Makuuhuone_1

Olen viime aikoina ollut todella laiska sisustaja. Oikeastaan laiskuus on hieman huono sana kuvaamaan tilannettani. En ole laiska, vaan pikemminkin kiireinen. Kaiken työmäärän keskellä ei keskeneräisen makuuhuoneen sisustaminen ole edes käväissyt mielessä.

Kunnes.

Rantarakennukseemme valmistuu saunatupa, johon tulee kamina ja ajattelimme, että siellä voisi joskus jopa yöpyä. Tämä mielessämme kävimme eräs viikonloppu katselemassa vuodesohvia sillä silmällä. Tällä kertaa sohvaa ei löytynyt vaan yöpöydät… Sinne keskeneräiseen makuuhuoneeseemme tietenkin. Olen ajatellut, että sitten kun yläkertaan joskus tehdään remontti, haluan makuuhuoneeseen hotellimaisen tunnelman. Muutenkin huone on hurjan iso; sinne mahtuu sohvaryhmä, vaaterekki sekä pari lipastoa ja näidenkin jälkeen huoneessa on tilaa hengittää.

Samalla mukaan tarttui kaksi matalanukkaista mattoa, joten nyt lattiaa peittää yksi yhtenäinen 3 x 4 metrinen matto. Noin isoja mattoja ei oikein löytynyt mistään ja muutenkin tuon kokoisen maton kantaminen yläkertaan tuntui niin vastenmieliseltä, että päätin laittaa kaksi mattoa vierekkäin niin, että saumaa ei juurikaan huomaa. Oli noissakin matoissa raahaaminen, yksi kun painoi sen 20 kiloa.

Yöpöytien valaisimet ovat ikivanhat, olen joskus ostanut ne antiikkimessuilta ja vaihtanut niihin yksinkertaisemmat varjostimet. Vaikka valaisimet ovat melko kookkaat, sopivat ne jykeville yöpöydille ihan kivasti.

Aika pienellä vaivalla makuuhuoneesta tuli taas siedettävä. Ehkä nyt jaksan odotella hamaan tulevaisuuteen suunniteltua remonttia… Niin, ja kun ystäväni kävi kylässä, hän katseli makuuhuonettamme ja totesi, että täällä on kyllä sellainen hotellimainen tunnelma. Win win!