Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Pieniä muistoja Munchenistä

Minulla on tapana tuoda reissultamme jokin pieni muisto mukanani. Yleensä se on jotain kotiin liittyvää ja tällä kertaa mukaani tarttui oljesta tehtyjä koristeita. Kerään myös jääkaappimagneetteja ja muuta vastaavaa turistikojuista ostettavaa pikkuruista krääsää, siis sellaisia paikallisten nähtävyyksien pienoismalleja. Tiedän, vähän noloa. Näitä on kohta yksi String-hylly täynnä. :) Tämä voisi olla yksi sellainen nolo paljatus itsestäni ”- Hei, olen Noora ja kerään jääkaappimagneetteja…”

Joulumarkkinoilla on erilaista tavaraa tarjolla vaikka millä mitalla ja joulukoristeitakin olisi ollut saatavilla montaa erilaista vaihtoehtoa. Varsinkin koivulastuista tehdyt koristeet olivat kauniita, mutta niiden kuljettaminen kotiin ehjänä olisi ollut aikamoisen haasteellista. Munchenissä oli tarjolla myös paljon kauniita käsitöitä ja tietysti hehkuviiniä sekä erilaisia herkkuja, suklaata, paahdettuja manteleita sekä kastanjoita ja erilaisia ruokakojuja.

Silti kaikesta siitä tavaranpaljoudesta poimin mukaani nämä yksinkertaiset olkikoristeet. Saa nähdä laitanko nämä olohuoneeseen tulevaan suureen kuuseen edellisvuoden koristeiden seuraksi vai mitä näille keksin. Nämä voisivat olla kauniita myös yhdessä yksinäisessä männynoksassa… Katsellaan, mitä metsästä tarttuu mukaan, nimittäin meille tulee aito kuusi, jota kohta lähdemme kaatamaan appeni metsästä. Siellä on kuulemma jonkin verran lunta ja lisää taitaa tulla, että saa nähdä millaisin kahluusaappain sitä täytyy varustautua kuusenhakureissulle… :)

Niin ja huomenna on jouluaatto! <3