Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Pienen budjetin yöpöydät – diy

Heippa!

Kuinka viikonloppusi sujui? Täällä mentiin melkoisen rennoilla fiiliksillä. Sunnuntaiaamuna tosin kroppa alkoi kaipaamaan liikettä ja sateesta huolimatta, kävin pienen aamupyrähdyksen. Tuntui hyvältä. Sadetta saatiinkin sitten taivaan täydeltä koko sunnuntain ajan. Hyvä vaan, saipahan katupölyt kyytiä.

Viikonloppuna tuli toteutettua myös yksi pieni tuunaus. Olen jo hetken miettinyt, millaiset yöpöydät sopisivat makuuhuoneeseen. Yöpöytänä on ollut vaikka minkälaista viritystä aina rottinkijakkarasta, Pirkka-jakkaraan.

Haluan pitää makuuhuoneen mahdollisimman raikkaana sekä helposti siivottavana ja tämän vuoksi olen etsinyt yöpöytiä, jotka saa kiinnitettyä seinään. Katselin ensin seinään kiinnitettäviä ”puulaatikoita”, mutta ne tuntuivat kömpelöiltä. Siksipä päädyin kahteen hyllyyn, jotka pohjamaalasin Otexilla ja viimeistelin seinän sävyllä. Lopputulos on minusta ihan hauska ja todella budjettiystävällinen.

Ajattelin, että ylemmälle hyllylle saa kätevästi puhelimen ja tarvittaessa alemmalle hyllylle esimerkiksi kirjat ja vesilasin. Itseni tuntien, vesilasi ja puhelin ovat hyvä olla eri hyllyillä ihan turvallisuussyistä. :)

Sellainen helppo ja edullinen tuunaus tällä kertaa. Vielä kun löydän sopivat seinävalaisimet, alkaisi kokonaisuus olemaan valmis.

Kivaa viikon aloitusta!