Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Perjantaina

Ajattelin tulla toivottamaan hyvää viikonloppua!

Tämä perjantai ei tuntunut valkenevan ollenkaan, sen verran sateista ja synkkää on ollut koko päivän, mutta eipä anneta sen latistaa tätä viikonlopun mukanaan tuomaa tunnelmaa.

Tein muutama vuosi sitten tuollaisia pahvitähtiä ja nostan ne edelleen esille näin marraskuussa. Ne ovat minusta aika hauskoja, eivät liian koristeellisia, mutta kuitenkin niissä on sitä jotain. Minulta kysyttiin aikaisemmin niiden ohjetta ja se löytyy täältä. Jotain hyötyä tästä blogista tosiaan on, kun olen sen ohjeen tänne joskus tallentanut.

Tämä pimeys ja synkkyys on hyvä syy polttaa kynttilöitä 24/7. Joka kerta, kun koluan minun kynttiläkaappiani läpi, päätän, että en osta enää yhtään kynttilänjalkaa. Silti niitä on taas tänä syksynä tullut hankittua.

Sellaisia perjantaitunnelmia näin viikonlopun kynnyksellä. Nämä marraskuun pimeät illat pakottavat siirtämään kaiken valokuvaamisen viikonlopulle, joten toivotaan, että edes yhtenä päivänä olisi hieman valoisampaa. Muutenkin olen suunnitellut viikonlopulle vaikka mitä tekemistä ja se meidän veranta odottaa edelleen niitä valoja. :) Jospa TÄNÄ viikonlopuna saisin ne viriteltyä.

Kivaa viikonlopun aloitusta!