Ajattelin tulla toivottamaan hyvää viikonloppua!

Tämä perjantai ei tuntunut valkenevan ollenkaan, sen verran sateista ja synkkää on ollut koko päivän, mutta eipä anneta sen latistaa tätä viikonlopun mukanaan tuomaa tunnelmaa.

Tein muutama vuosi sitten tuollaisia pahvitähtiä ja nostan ne edelleen esille näin marraskuussa. Ne ovat minusta aika hauskoja, eivät liian koristeellisia, mutta kuitenkin niissä on sitä jotain. Minulta kysyttiin aikaisemmin niiden ohjetta ja se löytyy täältä. Jotain hyötyä tästä blogista tosiaan on, kun olen sen ohjeen tänne joskus tallentanut.

Tämä pimeys ja synkkyys on hyvä syy polttaa kynttilöitä 24/7. Joka kerta, kun koluan minun kynttiläkaappiani läpi, päätän, että en osta enää yhtään kynttilänjalkaa. Silti niitä on taas tänä syksynä tullut hankittua.

Sellaisia perjantaitunnelmia näin viikonlopun kynnyksellä. Nämä marraskuun pimeät illat pakottavat siirtämään kaiken valokuvaamisen viikonlopulle, joten toivotaan, että edes yhtenä päivänä olisi hieman valoisampaa. Muutenkin olen suunnitellut viikonlopulle vaikka mitä tekemistä ja se meidän veranta odottaa edelleen niitä valoja. :) Jospa TÄNÄ viikonlopuna saisin ne viriteltyä.

Kivaa viikonlopun aloitusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.