Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Pehmeän utuisia sävyjä ja arkea

Minua on viehättänyt viime aikoina kaikki pehmeän utuiset sävyt, sellaiset saven ja hiekan sävyt. Varsinkin kaikki mattapintainen on saanut silmäni kiilumaan. Koti on kovin syksyisessä asussa edelleen. Otin kyllä esiin vintiltä laatikon, jossa ovat kaikki vähäiset joulukoristeeni ja hieman talvisemmat esineet. En koristele kotiani sen suuremmin, edes jouluna, mutta yhden tähden nostin jo ikkunaan. Puolisoni mielestä kaikki valot ovat JOULUvaloja ja minulle ne taas ovat kausivaloja, jotka tuovat kaivattua lohtua sekä tunnelmaa tähän marraskuiseen pimeyteen. Sain jo hyväksynnän Instagramin puolella, että tähden nostaminen ikkunaan on todellakin ok tässä vaiheessa vuotta. :)

Täällä blogissa on ollut hiljaista johtuen siitä, että minulla ei ole oikein ollut mitään sanottavaa. Kuulostaa ihan kamalalta, mutta kun elämä kulkee toistuvasti samoissa uomissa, on tarttumapintaa käsiteltäviin asioihin aika vähän. Arkeni on oikeasti aivan todella tylsää, kiireistä, mutta tylsää ja siitä ei oikein hirveästi irtoa kerrottavaa. Jos kirjoittaisin päivä kanssani -postauksen, olisi se miltei identtinen kaikkina viitenä arkipäivänä viikossa. Kiireiden ja rutiinien täyttämää.

Onneksi tämä kaikki on vain väliaikaista ja toivottavasti minulla on jossain vaiheessa jotain järkevääkin kirjoitettavaa tälle puolelle. Tällä hetkellä kun illat ovat puhtaasti asioiden tutkimista ja niistä kirjoittamista, ei päässä oikein enää liiku yhtään mitään kaiken sen informaation käsittelyn jälkeen. Onneksi Instagram-tilini sentään päivittyy, koska sinne ei sen suurempia tarinoita tarvitse kirjoitella. :)

Kivaa torstai-iltaa, pian viikonloppu on jo ovella!