Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Pääsiäisen jälkimainingeissa.

Narssissi

Kastehelmi_2

kastehelmi_1

Voi että. Täällä sitä kirjoittelen uudistuneilla (ja hieman keskeneräisillä) sivuillani. Päätin jo jokin aika sitten, että jos vain mahdollista, tartun tähän urakkaan pääsiäisenä ja niinhän minä sitten tein. Kevät on muutenkin uuden ja varsinkin uudistumisen aikaa. Vaikka koodaaminen ei olekaan vahvinta osaamistani, sain omasta mielestäni melko kivat sivut aikaiseksi. Vielä pari juttua uupuu, mutta ne ovat sellaisia, jotka lähinnä häiritsevät minua ja niiden puuttumista tai muuttamista tuskin kukaan muu edes huomaa. Minkä perfektionisti luonteelleen voi.

Suuri kiitos kuuluu myös ystävälleni. Hän on valokuvauksen ammattilainen ja saan kiittää häntä onnistuneista henkilökuvistani. Se on varma, että minusta ei ikinä tulisi mitään muotibloggaajaa, sen verran hankala tapaus olen kameran edessä. Osissa kuvissa muistutin lähinnä jotain vastaanottoa pitävää henkilöä ja osissa, no… ei puhuta niistä sen enempää. Muutenkin kuvaus järjestettiin melko nopealla aikataululla, omaksi onnekseni olin pessyt hiukseni ja teidän onneksenne sain vaatteetkin juuri ja juuri päälleni. Halusin näyttää kuvissa itseltäni ja tuollainen minä olen. Ympärilläni ei ollut ammattilaisia kihartamassa tukkaa tai lisäämässä huulipunaa. Nyt tein päätöksen, että seuraavalla kerralla taidan kyllä kutsua sellaisiakin henkilöitä paikalle.

Kaiken tämän bittiavaruuden keskellä sain nauttia pääsiäisenä hieman myös vapaa-ajasta. Lauantaina lähdimme takapihallemme pilkille. En edes tiedä onko tuossa meidän lammessa kaloja, mutta ne eivät olletkaan itsestään tarkoitus. Pojat sytyttivät jäälle nuotion ja siellä me istuskelimme, oli oikein hauska päivä. Pilkkiminen taisi unohtua siinä kaiken naurun keskellä, mutta oli meillä kuitenkin kaira ja pilkkireput esillä sekä pari pilkkireikää tuli kuitenkin tehtyä. Ensi talvena uudestaan!

Olen myös iloinnut tästä lisääntyneestä valon määrästä. Marraskuussa olin aivan varma, että se pimeys ei lopu ikinä, mutta niin siitäkin selvittiin. Nyt odotan innolla ja kauhulla lumien sulamista, tuossa meidän pihassamme kun tekemistä riittää. Puita tulee kaatumaan ja kaivinkonekin on tulossa pyörähtämään. Eilen kävimme mittailemassa tiluksia ja merkitsemässä puita. Samalla suunnittelin tulevina vuosina tehtäviä uudistuksia ja niitä muuten riittää. Näistä projekteista tulen kyllä raportoimaan täällä blogin puolella ja luultavasti huutelen samalla apua. En vieläkään ole löytänyt itsestäni piharakentamisen ammattilaista saati hortonomia.

Hei, ihanan aurinkoista päivää! Niin ja tällä viikolla esittelen uuden taulun, siitä olikin jo pilkahdus Instagramin puolella.