Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Omenapuun kukkasia ja kesäisen kepeää ilmettä.

Kesä on kyllä arvaamaton tyyppi, mutta mennyt viikko on ollut ihan lupaava, eikö vain? Totesin kyllä, että koska nyt on ollut näin upeat ilmat ja lämpöä on riittänyt, on todennäköistä, että juhannukseksi meille saapuu jokin yllättävä kylmä rintama pohjoisesta kaiken maailman puhureineen. Katsotaanhan, miten käy ja pitääkö ennustukseni paikkansa. Kesäisin haen kotiini ”viilennystä” ilmalämpöpumpun lisäksi tekstiileillä. Kesän kynnyksellä taittelen villahuovat kaappiin ja rullaan paksut matot vintille säilytykseen. Vaikka kuljeskelen ympärivuotisesti villasukat jalassa, halusin erityisesti makuuhuoneen sisustukseen kevennystä. Paksut matot saivat väistyä ja vaaleasävyinen, ohut puuvillamatto toi kaipaamaani keveyttä ja inhoamani laminaattilattiakaan ei häiritse ihan niin paljon.

Makuuhuone tai oikeastaan koko yläkerta on talossamme sisustuksellisesti kaikista keskeneräisin. Molemmat huoneet odottavat lattian vaihtoa ”sitten joskus”, joten innostus yläkerran laittamiseen on ollut aika minimissä. Olen kyllä suunnitellut makuuhuoneen sisustuksen päässäni, mutta se vaatisi parin lipaston myymistä ja siinä sivussa kaappien ja vaatehuoneen uudelleen järjestämistä. Sellaisia sadepäivän juttuja siis.

Tänä vuonna omenapuun kukkien avautumista sai odotella. Vuosi sitten puut olivat täydessä loistossa jo toukokuussa, tänä vuonna puut olivat tuolloin hädin tuskin silmuilla, Myös syreenit ovat vielä ihan pikkiriikkisiä ja muutenkin kaikki on vähän kitukasvuista. Onneksi yhdessä asiassa edes onnistun joka vuosi ja se on salaatin kasvatus. :) Toivotaan, että heinäkuussa piha näyttää hieman vehreämmältä.

Minun viikonloppuni menee ihan pihalla. Rannan terassia pitäisi alkaa nakuttelemaan kasaan ja vuohenputket ovat ehtineet taas valtaamaan alaa, joten pihamalle käy tieni. Kivaa lauantaita!