Moikka ja kivaa perjantaita! Tämä perjantai on erityinen, koska se tarkoittaa minulle pienimuotoisen loman aloitusta. Melkoisen rankan syksyn jälkeen on mukava rauhoittua edes muutamaksi päiväksi ja unohtaa kiireet edes hetkeksi.

Koti on koristautunut lähinnä valoilla ja kukkasilla, kuusi käydään kaatamassa lauantaina. Muutenkin tykkään pitää kodin melko yksinkertaisena myös näin joulun aikaan, ilman mitään sen suurempia koristeluita ja asetelmia. Hyvin pienillä jutuilla saa luotua ihan riittävästi tunnelmaa ja koska kynttilöitä on minulla jokaisella tasolla, luo nekin oman osansa tunnelmasta.

Kyllä minä uskon, että näillä pienillä jutuilla saan taiottua esiin sen hieman kadoksissa olleen joulumielen. Vielä kun pääsen hääräämään hellan ääreen joululaulujen soidessa taustalla ja talon täyttyessä ihanista tuoksuista, uskon, että mielikin alkaa olemaan vihdoin keveämpi.

Ihanaa perjantain jatkoa siis sinulle! Minulla on vielä kaikki tekemättä, mutta sen vuoksi käärin tänään hihat ja hoidan yhdellä rytinällä ihan kaiken – glögin ja joululaulujen voimalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.