Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Normaalia elämää ja remonttihermojen kiristelyä

Heippa! Vallitsevasta tilanteesta huolimatta, täällä elämä on jatkunut melko normaaleissa uomissaan ja viikot ovat olleet melkoisen kiireisiä. Haluankin elämän jatkuvan niin normaalisti, kuin mahdollista ja vältän uutisten lukemista. Päivisin olen tehnyt töitä etätoimistosta käsin, joka sopiikin minulle mitä parhaiten. Työni on melko luovaa, joten työskentelen tehokkaammin­­­­, kun saan olla omassa rauhassa, omassa ”toimistossani”, jossa kukaan ei keskeytä minua. Katsokaas, näin yksin asuessani ei sitä vaaraa ole. Ainoa asia, joka häiritsee keskittymistäni, on vapaa pääsy kahvinkeittimen luo. (Minun täytyy oikeasti tehdä jotain kahvinkulutukselleni.)

Illat ja viikonloput ovat kuluneet maalauksien ja remontin parissa. Pian pääsenkin näyttämään teille, mitä täällä on tapahtunut, kertomaan hieman tarkemmin remonttisuunnitelmistani ja tiedossa olisi myös yksi kiva yhteistyökin.

En sano, etteikö tämä vallitseva remontti ole hieman kiristänyt hermojani. Kerroin aikaisemmin, kuinka eräältä yritykseltä tilaamani remontin lopputulos ei vastannut odotuksiani ja olen nyt korjannut näitä virheitä ja jälkiä itse. Tähän on mennyt aikaa ja energiaa. Esimerkiksi olen suunnitellut kiinnittäväni television seinälle ja tämän vuoksi antennipistoke nostettiin valmiiksi seinän keskivaiheille. Muuten tämä oli ihan hyvä idea, mutta jostain syystä antennipistoke ei toimi (itseasiassa koko rasia irtosi seinästä, kun laitoin antennijohdon siihen kiinni). Täytynee purkaa koko rasia irti ja katsoa, ovatko johdot kunnolla kiinni.

Olohuoneen puolella tämä samainen seinä oli viimeistelemättä ja olen yrittänyt ratkaista sitä, kuinka saan seinän reunasta siistin. Samoin makuuhuoneen puolella on viimeistelemättömiä kohtia. Tiedän, että nämä kuulostavat ihan pikkujutuilta ja maailmassa on paljon vakavampiakin asioita (varsinkin täällä hetkellä meneillään), mutta äh, ärsyttää, kun aikaa menee tällaiseen. Myös koristelistojen kanssa oli toimitusongelmia ja sen vuoksi remontti oli pysähdyksissä, kun odottelin näitä listoja saapuvaksi. Loppu hyvin kaikki hyvin listojen osalta, ne ovat nyt maalattu ja kiinni seinissä.

Tällä hetkellä olohuoneeni toimittaa makuuhuoneen ja työhuoneen virkaa, koska makuuhuoneen remontti on hieman kesken. Opin makuuhuoneen remontoinnin yhteydessä sen, että muistan aina tästä eteenpäin kysyä, mihin pohjaan rautakauppa sekoittaa maalin sävyn, jotta sävy on sama, kuin antamassani väriliuskassa. Minulla olisi nyt erästä sävyä melkein täysi 3 litran purkki ylimääräisenä, koska se osoittautui täysin väärän väriseksi. En ole edes reklamoinut asiasta, en vaan jaksa. No mutta, seinämaalinkin osalta loppu hyvin, kaikki hyvin. Se vain vaati yhden ylimääräisen rautakauppakeikan ja uuden maalipurkin ostamisen – uuden maalipurkin, joka oli sekoitettu Tikkurilan pohjaan.

Makuuhuoneen remontista tulette kuulemaan enemmänkin, mutta senkin osalta remontti on yllätys, yllätys – pysähdyksissä! Odottelen erästä toimitusta saapuvaksi (hyvin oleellinen osa) ja sen pitäisi kyllä olla tämän viikon aikana minulla.

Tällä hetkellä toivon, että saisin remontin valmiiksi niiltä osin, mitä osaan itse tehdä. Olen siis apuvoimani kanssa toteuttanut eteisen, olohuoneen ja makuuhuoneen pintaremontin (ja virheiden korjailun). Jäljellä olisi enää keittiö, jossa on hieman enemmän työtä tiedossa. En tiedä riittääkö oma osaamiseni siihen vai turvaudunko siinä myös ulkopuoliseen apuun. Mikäli näin on, tämä vallitseva tilanne hieman vaikuttaa keittiön remontin aloittamiseen, joten sen siirtäminen alkukesälle lienee järkevintä. Kestän kyllä sen, että remontti siirtyisi parilla kuukaudella, mutta voitte vain kuvitella, miten haluaisin pestä ikkunat ja päästä tästä remonttipölystä eroon. Samalla haluaisin saada niin söpön verantani käyttöön, mutta tällä hetkellä sen ovat vallanneet remonttitavarat aina rakennusmateriaaleista kompuraan.

Kaikki ajallaan, tämähän on vain väliaikaista.

Pus ja kivaa viikon aloitusta!