Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Näin tein hyvää.

Mistä hyvät ideat tulevat? Jos minulta kysytään, niin viinilasillisen äärestä.

Viime keväänä järjestin yhteistyössä ravintola King´s Crownin kanssa hyväntekeväisyystapahtuman, jossa keräsimme varoja Kuopion Yliopistollisen sairaalan lapsipotilaille. Tapahtumassa huutokaupattiin kaksi tauluani ja sainkin tässä jokunen viikko sitten sähköpostin toiselta taulun nykyiseltä omistajalta. Hän kiitti minua ja kertoi, kuinka taulu ilahduttaa heidän perhettään päivittäin. Tällainen palaute lämmittää sydäntäni ja olin kyllä yhtä hymyä monen monta päivää. :) Ajattelin hieman kertoa, kuinka kaikki sai alkunsa tuolloin, noin vuosi sitten…

haaste

Idea tähän koko projektiin lähti juurikin viinilasillisen äärestä. Tunsin ravintoloitsijan yhteisen ystävän kautta ja hän ihastui tauluihini. Siitä se ajatus sitten lähti. Ehdotin hänelle, että miltä kuullostaisi tehdä yhdessä hyvää ja palaute oli positiivinen. Teimme molemmat sen minkä osasimme omalla alallamme. Minä luonnollisesti maalasin taulut, loin tempauksen visuaalisen ilmeen ja markkinoin somessa, Niina loi mahtavan hyväntekeväisyysmenun ja antoi ravintolan tilat käyttööni. Hän myös löysi monta arvokasta yhteistyökumppania! Ilman Niinan panosta tapahtumasta ei olisi tullut yhtään mitään, kiitos vielä hänelle tätäkin kautta! Hän on kyllä uskomattoman paljon aikaansaava persoona! :)

 näyttely5Noorantaulu

Kuukauden mittainen näyttely huipentui hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jossa huutokaupattiin kaksi tauluani. Tauluista saamamme 800 euroa lahjoitettiin lapsille. Myös King´s Crown kantoi kortensa kekoon ja lahjoitti hyväntekeväisyysmenuista tulleista tuotoista 10 % lapsille. Tapahtuma pääsi paikallislehteen sekä Kuopiolaiset bloggaajat kertoivat tempauksestamme, kiitos vaan heille vielä kerran! Varat kierrätettiin hyväntekeväisyysjärjestö Kime4Kidsin kautta.

näyttely3 näyttely4 näyttely2 näyttely näyttely6

Tällaisen tapahtuman järjestäminen oli kyllä todella opettavaista. Monesta asiasta viisastuneena, osaisin varmasti järjestää seuraavan tempauksen vielä paremmin. Lopputulos oli kuitenkin mielestäni hyvä, saimme kerättyä kuitenkin jotain kasaan ja lapset varmasti arvostavat lahjoitusta sekä taiteilijatarvikkeita, jotka vein heidän ilokseen. Aika kultaa muistot ja jos minulle joskus suodaan vastaava tilaisuus, niin lähden kyllä ilomielin heti mukaan!