Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Noora Svärd

  Muutoksen kourissa.

  _MG_2762_MG_2753 _MG_2755 _MG_2758_MG_2770

  Viime päivät ovat menneet näissä merkeissä. Sormet mustana musteesta ja pää täynnä asioita, jotka pitää muistaa hoitaa. Vaikka olen järjestelmällinen ja rakastan organisoida asioita, niin kieltämättä välillä meinaa usko loppua. Onneksi tein ärsyttävimmät asiat jo muutama päivä sitten… papereiden läpikäyminen, tarpeettoman tavaran hävittäminen, rikkinäisten kodinkoneiden kierrättäminen, tarpeettomien huonekalujen myynti jne. on hoidettu onneksi jo alta pois (meillä ei ole enää mikroa eikä ruokapöytää, hyvin ollaan pärjätty). Jäljelle jää siis ”vain” pakkaaminen ja siivoaminen. On muuten puhdistavaa heittää vanhaa ja tarpeetonta roskiin, varsinkin vanhojen papereiden läpikäynnin jälkeen olo oli kuin uudestisyntynyt. Aika siistiä aloittaa puhtaalta pöydältä, uudessa osoitteessa, omassa talossa.

  Palailen blogin pariin, kunhan saan itseni, mieheni ja tavaramme uuteen osoitteeseen (nettiliittymästä puhumattakaan :P)!

  Ps. Paras idea pitkään aikaan oli käydä vierailulla mieheni vaatekaapilla. Parhaat boyfriend-farkut ikinä! Vai onko nämä sitten fiancé-farkut? :)

  Leave
  a comment

  You don't have permission to register
  X