Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Musiikki luomisvoimana ja alekoodi Teille, olkaa hyvä!

Kenellekään ei varmasti ole jäänyt epäselväksi rakkauteni musiikkia, äänikirjoja ja podcasteja kohtaan. Se, minkä näistä valitsen riippuu ihan siitä, mitä teen ja millainen olotilani on kyseisenä hetkenä. Olen huomannut, että viime aikoina olen valinnut mieluiten musiikin kuuntelun silloin, kun maalaan. Haluan työskentelyn yhteydessä ikään kuin tyhjentää mieleni sekä prosessoida ajatuksiani. Musiikki onkin yksi tärkein luomisvoimani. Juostessa haluan uppoutua myös musiikin virtaan ja heittäytyä sen vietäväksi. Kirjojen ja podcastien kuuntelu vaatii tiukempaa keskittymistä ja valitsen ne taas työmatkojeni viihdyttäjiksi.

Viime aikoina minulle on sattunut mitä hassuimpia yhteensattumia ja minusta on tuntunut, että ilmassa on leijunut jotain siitepölyä vahvempaa – sen verran ääneen sanomiani ajatuksiani on osattu lukea.

Nimittäin.

Harmittelin jokin aika sitten ääneen, että minulla ei ole kunnollisia Bluetooth-kuulokkeita, jotka toimisivat niin juoksulenkeillä, kävellessäni töihin tai maalatessani. Eipä aikaakaan, kun Sudio otti minuun yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä. Minua hieman hymyilytti tämä täydellinen ajoitus, miten sattuikaan… Näin ne asiat järjestyvät. Innolla siis lähdin heidän kanssa yhteistyöhön!

Sudiolta löytyy varmasti jokaiselle sopiva kuulokemalli ja täältä pääsette tutustumaan heidän valikoimaansa. Omistan toisen valmistajan Bluetooth -nappikuulokkeet, mutta ne eivät oikein toimineet juoksulenkeillä. Sen vuoksi mietin ensin VASA BLÅ –mallia juurikin juoksulenkkejä ajatellen, mutta koska käytän kuulokkeita myös muulloin, päädyin valitsemaan klassiset KLAR –kuulokkeet. Visualistina ihastuin valkoisen sekä kullan liittoon ja juurikin nämä kultaiset yksityiskohdat hurmasivat minut. Kaunis ulkonäkö ei pettänyt, kuulokkeiden äänenlaatu on ihan huikea. Ne saa myös helposti mukaan, koska ne taittuvat kätevästi pieneen säilytyspussiin.

Olen testaillut kuulokkeita nyt jonkin aikaa ja voi että, miten onnistuneen valinnan teinkään. KLAR -kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennusominaisuus. Huomasin heti kuulokkeet korville laitettuani, että ne blokkaavat ulkopuolelta tulevat äänet todella hyvin ilman vastamelusuojaakin. Vastamelusuojan saa siis kätevästi päälle, mikäli kokee sille tarvetta ja keksinkin heti monta tilannetta, jossa tätä ominaisuutta voisi hyödyntää.

Näin yksin asuessani tämä ominaisuus ei sinällään ole minulla usein käytössä, mutta kokeilin sitä imuroidessani. Kuulokkeiden langaton kantavuus on 10 metriä ja se riittikin erinomaisesti kolutessani asuntoni nurkkia. Voisin hyödyntää vastamelusuojaa myös silloin, jos samassa tilassa katsottaisiin televisiota ja minä haluaisin kuunnella musiikkia. Myös esimerkiksi opiskelun tai muun täydellistä keskittymistä vaativan työskentelyn yhteydessä nämä toimisivat täydellisesti.

Käytän kuulokkeita myös kirjojen kuunteluun ja puhelut onnistuvat vaivattomasti, koska kuulokkeissa on ääniohjaus. Muutenkin kuulokkeet ovat vaivattomat käyttää, toimintoja ohjataan kolmen painikkeen avulla ja bluetooth-parin muodostaminen puhelimeni kanssa onnistui kerrasta. Kuulokkeiden mukana tulee myös aux-piuha, jos sellaista haluaa käyttää. Kokemuksesta voin kertoa, että on todella turhauttavaa, jos olet juoksemassa hyvällä sykkeellä musiikin tahdissa ja kuulokkeista loppuu akku. Argh. Ainakin minulle hiljaisuus siinä ihanassa juoksun flow -tilassa on totaalinen tunnelman tappaja. KLAR -kuulokkeissa on onneksi jopa 30 tunnin akunkesto.

Tykkään kuunnella musiikkia kovalla ja totuin tähän asuessani omakotitalossa. Koska minulla on nykyään seinänaapureita, täytyy minun ottaa myös heidät huomioon. Tämän seikan vuoksi käytän kuulokkeita silloin, kun työt venyvät yömyöhään. Minulla ei ole musiikkimakua, vaan kuuntelen laidasta laitaan eri genrejä. Olen myös niitä ärsyttäviä tyyppejä, jotka kuuntelevat samaa kappaletta 30 kertaa peräkkäin. Heh, kyllä, haluan myös säästää naapureitani kaikelta tältä! Olen siis todella tyytyväinen valintaani ja kuulokkeet ovatkin olleet käytössäni lähes päivittäin.

Koska toteutin postauksen yhteistyössä Sudion kanssa, halusivat he muistaa lukijoitani alennuskoodilla. Itse en hyödy koodista, vaan se on lahja Teille. Koodilla noorasvard saatte 15 % alennuksen ostoksestanne. Sudion sivuilta näette tällä hetkellä voimassa olevat kampanjat. Tällä hetkellä näyttää siltä, että saatte alennuksen lisäksi ilmaisen toimituksen sekä kangaskassin kaupan päälle! Niin ja heidän tuotteillaan on vuoden takuu.

Kuopion kaunis, aurinkoinen perjantai-ilta oikein kutsuu minua juoksulenkille, joten suuntaan seuraavaksi kuluttamaan hiekkapolkuja. Mahtavaa viikonloppua!

Tuote saatu näkyvyyttä vastaan.