Yleensä taulujeni takana on jokin tarina, muisto tai toive. Tällä kertaa sain maalata abstraktin maiseman, joka vie taulun tilaajan paikkaan, josta hänellä on kauniita muistoja. Tällaisten unelmien tai muistojen ikuistaminen kankaalle ovat minulle todella mieluisia töitä. Tosin välillä huomaan asettavani itselleni paineita, että osaanko luoda tauluun juuri sen oikean tunnelman, jota tilaaja mahdollisesti on hakemassa.

Jotta tauluun saadaan haluttu lopputulos, kysyn asiakkaalta usein taulun edistymisen myötä, mitä muutoksia tehdään ja onko taulun ilme yhtään sinne päin, mitä hän on toivonut. Se auttaa minua hahmottamaan paremmin, mitä olemme hakemassa ja näin myös asiakas on tyytyväinen lopputulokseen, eikä se tule hänelle yllätyksenä.

Taulujen maalaamisen tärkeys on korostunut minulle viime viikkojen sekä kuukausien aikana ja huomaan, että nautin siitä joka päivä enemmän ja enemmän. En halua, että maalaaminen alkaa tuntumaan työltä, joten näiden tilaustöiden vastapainoksi maalaan välillä täysin erilaisia teoksia. Näin saan inspiraation maalaamista kohtaan pysymään yllä.

 

Minulla on paljon ideoita, joita haluan toteuttaa ja olen myös miettinyt, että joskus tulevaisuudessa haluan pitää näyttelyn. Näyttelyn teema sekä tarina on jo selvillä, enää täytyisi keskittyä itse luomistyöhön. Vielä minulla ei ole tietoa, missä ja milloin pitäisin näyttelyn, se voi olla vuoden, kahden tai viiden vuoden kuluttua. Minulla on vain sellainen tunne, että jonain päivänä niin tapahtuu.

Toivon sinulle kaunista ja aurinkoista keskiviikkoa sekä loppuviikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.