Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Miten minulla menee? Ensimmäiset viikot täysipäiväisenä yrittäjänä.

Olemme jo yli elokuun puolenvälin, hurjaa. Elokuu on minulle siirtymäkuukausi. En suostu ajattelemaan sitä vielä syyskuukaudeksi, vaan pidän sitä enemmänkin pehmeänä laskeutumisena syksyn viileneviin päiviin. Kesä tuntui kohdallani lipuvan ohitse aivan liian nopeasti, mutta millainen kesä meillä olikaan! Minä päätin heti ensimmäisenä hellepäivänä, että en tule kertaakaan valittamaan kuumuudesta – enkä valittanut.

Mitä yritystoiminnalleni kuuluu?

Olen ollut täysipäiväinen yrittäjä heinäkuun alusta alkaen ja jo nyt, matka on ollut melkoinen. Olen valvonut öitä ja miettinyt, että mihin sitä tulikaan lähdettyä. Mieleni valtasi niin monta kertaa ”entä jos” -ajatukset. Samalla olen ollut kiitollinen joka ikisestä aamusta, johon olen saanut herätä ”vapaana”. Olen opetellut luottamaan itseeni ja tietoihini sekä taitoihini. Viikkoni ovat täyttyneet asiakastapaamisista, valokuvauksesta, verkostoitumisesta sekä erilaisista asiakastöistä. Olen saanut vaihtaa ajatuksia monen aloittavan yrittäjän kanssa ja siinä minun vahvuuteni onkin – tiedän, mitä yrittäjyys on ja mitä sen aloittaminen vaatii. Näin olen voinut, ja ennen kaikkea saanut, auttaa muita tälle polulle lähteneitä.

Näissä muutamassa viikossa olen oppinut jättämään viikkoihini ylimääräistä tilaa ja huh, onneksi olen tehnyt niin. Olen niin monena päivänä suunnitellut meneväni heti aamusta maalaamaan, mutta päiväni onkin täyttynyt yllättävistä töistä, puheluista ja tarjouksien laatimisesta. Minulla oli tarkoitus kehittää omaa liiketoimintaani molempien yritysten osalta, mutta yllättäin, en ole ehtinyt. Ehkä uusien ideoiden toteuttamisen aika ei ole vielä, en tiedä.

Olen luottanut siihen, että elämä kantaa ja toistaiseksi näyttää siltä, että luottamukseni palkitaan.

Taide ja syksyn tapahtumat

Syksyn tapahtumat siirtyivät tämän vallitsevan tilanteen vuoksi ja hyvä niin. Syyskuu olisi ollut itselleni aivan liian kiireinen ja kaksi perättäistä messua tuntuivat aivan hurjalta puristukselta kesän jälkeen. Habitare siirtyi vuodella ja uusi ajankohta on 7.-11.9.2022. Myös Asta -messut siirtyivät kevättalvelle 4.-6.2.2022. Siellä olenkin pitämässä DIY-työpajoja ja minut näkee myös lavalla, jossa pidän pienen puheenvuoron remontoinnista. Toivon todella, että pääsemme vihdoin palaamaan ”normaaliin” elämään ja tapaamaan toisiamme ilman huolta tai pelkoa.

Työhuoneeni on täyttynyt varsin ihanista tilaustöistä ja olen kiitollinen jokaisesta teoksesta, jonka saan maalata. Olen myös poistunut mukavuusalueeni ulkopuolelle ja tällä hetkellä työstän suurehkoa muotokuvamaalausta. Tästä lisää, kunhan teos on julkaisuvalmis.

Olen myös päättänyt osallistua minulle tarjottuun mahdollisuuteen pitää näyttely Madridissa, Galeria AZUR:ssa. Näyttelyn ajankohdan osalta keskustelut ovat vielä kesken ja emme ole vielä tehneet lopullisia sopimuksia. Alunperin näyttely olisi ollut lokakuussa, mutta esitin toiveen hieman myöhemmälle ajankohdalle. Kerron teille heti, kun näyttely ja sen ajankohta on kaikilta osin varmistunut.

Olen myös käynyt henkistä taistelua liittyen tähän näyttelyyn. Haluaisin mennä näyttelyn avajaisiin, mutta mietin, että onko se tässä tilanteessa ”soveliasta”. Kyseessä on työmatka sekä ”kerran elämässä” -mahdollisuus, joten olen siinä toivossa, että mikäli päätän matkustaa Espanjaan, minua ei kritisoitaisi valintani takia. Vielä on kuitenkin liian aikaista tehdä päätöksiä tämän suhteen.

Sellaisia kuulumisia tänne. Kuulisin mielelläni, mitä sinulle kuuluu ja miten sinun kesäsi meni?

Olethan myös huomenna kuulolla, silloin nimittäin alkaa pieni alennusmyynti verkkokaupan puolella!