Heippa! Täällä taas, ainakin hetkellisesti. Kuten arvelin kuukauden alkupuolella, on erinäiset toiminnot verottaneet jo valmiiksi vähäistä vapaa-aikaani. Tämän lisäksi elämä on hieman päässyt yllättämään ja välillä se on kovasti yrittänyt heitellä kapuloita rattaisiin. Blogin kirjoittaminen ei siis ole ollut ihan ensimmäisenä mielessä. Vastoinkäymiset ovat kuitenkin tehty voitettaviksi ja onneksi jokainen tunti vie meitä lähemmäksi kevättä.

Tällä kertaa esittelyssä on kahden taulun sarjasta toinen. Mustavalkoisella ilmeellä mennään ja pienenä lisänä käytin hopean sävyistä lyöntimetallia.

Kovasti olen työskennellyt työhuoneeni uumenissa. Olen järjestänyt aikaa työskentelylle heräämällä anivarhain ja viikonloppujen aamutkin olen pyhittänyt vain ja ainostastaan siveltimen heiluttelulle. Aamuisin työskentely sopii minulle ja olen huomannut, että näin kahden työn ja muun elämän yhteensovittaminen on ollut helpompaa ja ehkä hieman vähemmän stressaavampaakin. Kieltämättä silti odotan lähestyvää kevättä, kun päivä on himppusen pidempi ja vuorokaudessakin tuntuu näin olevan enemmän tunteja.

Ajattelin vielä tällä viikolla esitellä toisen, tähän samaiseen sarjaan kuuluvan taulun, joten pysyhän linjoilla!

Tämä taulu sekä sarjasta toinen löytyvät myös taulukaupan puolelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.