Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Maailman helpoin kranssi ja hieman inspiraatiosta

Halusin tänä vuonna kierrättää vanhoja koristeita ja tämä kranssi syntyikin vanhoista tarpeista, lisäsin vain hieman vihreää ja tadaa. Tuoreet eucalyptuksen oksat taipuvat hyvin ja kiinnitin ne ohuella rautalangalla, siihen ne sitten kuivuvat muotoon. Joulukoriste roikkuu yksinkertaisella juuttinarulla. Viime vuonna tein muuten saman tyylisen kranssin.

Välillä tuntuu todella oudolta katsella vanhoja valokuviani. Muutamaan kuukauteen on tapahtunut niin älyttömän paljon ja esimerkiksi vuoden takaiset kuvat tuntuvat todella etäiseltä. Mutta yksi asia on näköjään pysyvää – valokuvaustyylini. Se on kyllä tunnistettavissa, vaikka ympäristö onkin muuttunut viimeisien kuukausien aikana jo kahdesti.

Niin.

Ympäristö ja ympärillä olevat ihmiset vaihtuvat ja samalla elämä muuttuu, mutta jotkut asiat ovat ja pysyvät. Pysyvyyttä olenkin melko kauan elämääni toivonut ja nyt onneksi yhdellä elämän osa-alueella olen sen saavuttanut. Oma koti paksujen hirsiseinien (ja tänään kuulin, että hyvin eristettyjen hirsiseinien) sisällä luo sitä kaipaamaani pysyvyyden ja turvallisuuden tunnetta. Oloni on myös helpottunut siitä, miten ihania ihmisiä elämässäni nykyään on ja kaiken lisäksi, olen päässyt osaksi mahtavaa yhteisöä. Tästä tulee vielä hauska tarina. :)

Tiesin kyllä, että fyysisellä ympäristöllä on minuun suuri vaikutus, mutta nyt olen huomannut, kuinka se on vaikuttanut inspiraatiooni positiivisesti. Vaikka kotini onkin vielä kesken ja siinä on paljon tehtävää, on intoni esimerkiksi valokuvaamista kohtaan syttynyt uudestaan. Vihdoin voin jakaa tunnelmia ja kertoa tarinoita omalla, itseni näköisellä tavalla.

Elämässä mikään ei ole pysyvää, tämän olen kyllä oppinut ja sen vuoksi suhtaudun asioihin melko varovasti. Pysyvyydestä ja muutoksesta kirjoitan enemmän vuoden vaihteessa, kun ajattelin kelata kulunutta vuotta vähän tarkemmin…

Mutta tänään on kuulkaa ollut hyvä päivä. Yksi suuri kysymysmerkki hengailee edelleen keskellä olohuonettani, mutta muuten muutama asia nytkähti tänään kivasti eteenpäin ja sain samalla kuulla taas muutaman tarinan lisää tästä uudesta, vanhasta kodistani. Polttopuutilauskin lähtee pian eteenpäin, kun sain vihdoin auki liiterin vanhan lukon. Kaikkea sitä…

Tällä hetkellä haluaisin aloittaa tapettien nyhtämisen irti juuri tällä siunatulla sekunnilla, mutta mennäänhän tuon joulun sekä uuden vuoden yli ensin. Ensiviikolla ajattelin kuitenkin suunnata tapettikaupoille, JOS vaikka tavaraa tarvitsee tilata. Sitten voikin alkaa hiljalleen käynnistämään remonttia. En malta odottaa. :)