Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Lunta, tulppaaneja ja uusi taulu.

Heippa hei, miten viikonloppu sujui? Kuopiossa sai nauttia vaihtelevasta säästä. Lauantaina aamupäivällä aurinko paistoi mitä kauniimmin ja sitten tulikin lunta lähes pari vuorokautta. Katselin tässä vuoden takaisia kuvia ja tasan vuosi sitten teimme puusavottaa pihallamme. Silloin ei ollut lunta juurikaan. Tällä lumen tulolla levittelen kinoksia nurmikolle vielä kesäkuussakin. :)

No mutta, enhän minä lumesta ajatellut kirjoitella, vaan uudesta taulusta. Kuten olen kertonut, olen viettänyt kaiken vapaa-aikani työhuoneellani. Messut ovat aivan nurkan takana ja nyt kaikki on niin sanotusti tehty, eli taulut ovat maalattu. Öljyväri on niin hidasta kuivumaan, että nähtäväksi jää, saanko kaikkia valmiita tauluja edes pakattua mukaan. Toivotaan parasta, nimittäin osastoni on suurehko ja tyhjät seinät eivät ole oikein edustavan näköiset.

En ole vielä edes tajunnut, että olen oikeasti menossa taulujeni kanssa näytteilleasettajaksi. Tuntuu ihan hurjalta. En voi väittää, etteikö  välillä usko omaan tekemiseen ole horjunut todella rajustikin. Mielen syövereistä on noussut ajatuksia omasta riittämättömyydestä ja mielessä on käynyt luovuttaminen. Ehkä se on ihan normaalia ja kuuluu asiaan, en tiedä. Ehkä se on osa tätä prosessia. Valmiuden rakentamista, että pystyy ottamaan vastaan kritiikkiä, poistumista epämukavuusalueelle ja itsensä testaamista. Hui, vähän jo jännittää.

Tänne blogiin on tulossa tällä viikolla muutaman uuden taulun kuva, joten hyvin, hyvin taulun täyteisiä postauksia on tiedossa. Aurinkoista viikon aloitusta!