Vai onko? Täytyy myöntää, että kuun vaihtuminen joulukuuksi ei ole herättänyt minussa sen suurempia tunteita. Liekö syynä loppuvuodelle pakkaantunut kiire, joka ei salli rentoutumista vasta kun aivan joulun kynnyksellä.

En ole koskaan ollut varsinainen “jouluihminen” ja olenkin oikeastaan vasta viime vuosien aikana alkanut rakentamaan omia perinteitä. Monen vuoden ajan olemme karanneet jouluksi ulkomaille ihan vaan sen vuoksi, koska silloin molempien on ollut helpoin saada vapaata. Muutaman päivän loma on katkaissut hyvin muuten niin pitkältä tuntuvaa talvea sekä vuoden pimeintä aikaa. Olemme siis olleet useana jouluna Keski-Euroopassa joulumarkkinoilla.

Tänä vuonna olemme poikkeuksellisesti joulun Suomessa, mikä kyllä tuntuu todella hyvältä ratkaisulta. Oikein odotan sitä, että parina päivänä ainoat asiat joita täytyy miettiä, ovat milloin syödään, milloin otetaan seuraavat päiväunet ja mitä katsotaan televisiosta. Totaalinen tekemättömyys tulee kyllä tarpeeseen ja tiedän, että tulen viettämään muutaman hetken kuvan mukaisissa tunnelmissa lämmitellen varpaita ja valikoiden rasiasta niitä parhaita suklaakonvehteja.

Mutta ennen sitä hetkeä, on vielä paljon tehtävää. Seuraavat kolme viikkoa tulevatkin menemään nopeasti tiiviisti työn touhussa ja onpa edessä vielä muutama tentti sekä tehtävien palautuksia.

Mukavaa viikon aloitusta! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.