Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kynttiläkippojen kierrätystä

Minun täytyy tunnustaa yksi asia. Olen kynttilähullu. Ostelen kynttilänjalkoja ihan vaan huvikseni – siis aina, kun näen jonkun kivan. Tätä tapahtuu vanhantavaranliikkeissä sekä ihan massatavarakaupoissa. Joka kerta uusi kynttilänjalka kädessäni totean itselleni, että en ihan oikeasti tarvitse tätä ja silti kiikutan sen kassalle.

Minulla on myös jäänyt kaapin pohjalle lasikippoja tuoksukynttilöistä. Pari vuotta sitten maalasin näitä kippoja sprayllä, eli tein köyhän miehen hopeaa (ja kultaa). Ideana on, että laitat suihkepulloon puolet etikkaa ja puolet vettä ja suihkuttelet maalattavat pinnat tällä seoksella. Kun maalattava pinta on vielä märkä, suihkuttele se haluamasi värisellä sprayllä. Itse olen tehnyt hopean sekä näitä kullan sävyisiä kippoja. Maali hylkii etikka-vesiseosta, joten pintaan jää tuollaisia kuplia, jotka voi sitten pyyhkäistä pois.

Nämä kipot ovat olleet minulla kovassa käytössä vielä näin parin vuoden jälkeenkin. Niin ja nämä hyasintit. Puhdistin niiden juuret mullasta ja laitoin pikkuruisia tuijanoksia sipulin ympärille. Yksinkertaisesti kaunista. :)

Kivaa päivää!