Moikka pitkästä aikaa!

Olen tietoisesti jättänyt blogin taka-alalle. Sanotaanko näin, että elämä joskus yllättää ja silloin joutuu hieman miettimään asioiden tärkeysjärjestystä uudestaan. Olen tässä muutaman kuukauden pohdinnan jälkeen tullut siihen tulokseen, että myös tulevaisuudessa blogi tulee saamaan vähemmän aikaani sekä huomiotani, kuin ennen. Haluan keskittyä asioihin, joista saan iloa ja joita rakastan, näitä ovat maalaaminen sekä valokuvaaminen. Sen vuoksi haluan keskittää, välillä melko vähissäkin olleet voimavarani näihin harrastuksiin. Tulevaisuudessa tulen siis olemaan aktiivisempi Instagramin puolella.

Kuvissa onkin uusin maalaukseni. Maalata olen kyllä saanut ja pian kerronkin teille lisää uusimmasta projektistani. Olen äärimmäisen kiitollinen kaikista mahdollisuuksista, joita tässä vuosien saatossa eteeni on tullut. Nyt viimeisimpänä mainittakoon tämän kesän Asuntomessut Porissa, jossa taulujani on nähtävillä Villa Sun -kohteessa. Tästäkin voisin kertoa myöhemmin lisää. Kerrottakoon nyt kuitenkin sen verran, että en olisi ikinä uskonut, että pääsen taulujeni kanssa Asuntomessuille. Se on ollut pitkäaikainen haaveeni ja nyt, tänä kesänä se toteutui. Uskomatonta. Olo on kiitollinen ja edelleen olen melko hämilläni.

Asuntomessuprojektista innostuneena päivitin hieman sivustoni ulkoasua, koska en halunnut sivujeni enää olevan niin blogipainotteiset. Toivottavasti tykkäätte ja jos mieleen tulee jotain kehitysideoita, niin otan ne mielelläni vastaan. En minä varmastikaan täysin jätä blogiani päivittämättä, mutta painoarvo elämässäni on nyt jossain aivan muualla.

Toivotan teille oikein ihanaa iltaa ja voisiko samalla myös toivoa aurinkoisia kesäpäiviä? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.