noora_svard_7

noora_svard_13

noora_svard_12

noora_svard_11

noora_svar_d10

Oikein hyvää kuluvaa vuotta! Kuinka vuosi vaihtui? Minä vietin iltaa kotoisasti ystävien kanssa, villasukat jalassa. Tähän sitä on tultu. Samppanjaa ja villasukkia. Hauskaa kyllä oli ja blinit maistuivat koko seurueelle. Lupauksia en tehnyt, mutta tavoitteita asetin. Sellaisia hyödyllisiä tavoitteita. Ehkäpä kirjaan ne tänne blogiin ylös, niin voin aina välillä palata niihin? Katsotaan.

Mutta tämä taulu. Tähän tauluun päätyi kuparin sävyinen lyöntimetalli. Se sopi mielestäni kivasti sekä terran että okran sävyihin. Tuo kupari voisi olla kaunis myös oikein tumman yönsinisen tai smaragdinvihreän kanssa? Minulla on nyt aika monta teosta kesken, joten tänne blogin puolelle ei ole ihan heti tulossa uusia tauluja. Tämän kuitenkin sain valmiiksi jo viime vuoden puolella, mutta tuo pimeys on vaikeuttanut taulun kuvaamista. Siinä se nyt kuitenkin on, mitä pidät?

Oikein mukavaa vuoden ensimmäistä maanantaita. Hyvää työpäivää, mikäli sellainen on edessä, jos taas olet onnellisesti lomalla, niin nautinnollista lomaa! Ajattelin tällä viikolla laittaa kuvia taannoisesta Budapestin matkastamme, joten aika valokuvapainotteisia matkapostauksia siis tulossa lähipäivien aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.