Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kuopio -tuotteet löytyvät nyt myös Puijolta!

Tässä päivänä eräänä kävelin kesähelteessä alas Puijon mäkeä. Toisella olallani oli laukku, toisella elegantisti vaaleanpunainen Ikean kassi. Ohi suhahteli autoja sekä pyöriä (miten pyörällä edes pääsee niin kovaa…?) ja minua hymyilytti. Hymyni on ollut korvissa jo jonkin aikaa ja yksi syy siihen on tämä uusi yhteistyökumppanuus. Minulle varsin merkittäväksi tämän tekee se, että saan olla osana Kuopion tärkeintä maamerkkiä – PUIJOA

Tiedän, että lukijoissani on kuopiolaisten lisäksi myös ulkopaikkakuntalaisia. Tämän vuoksi minä tietysti otan tilaisuudesta kaiken irti ja kerron teille tästä, ehkäpä Kuopion tunnetuimmasta kohteesta, lisää! Tämä ei ole millään tavalla maksettua mainontaa, vaan lämmin suositus teille lukijoille!

Itselleni Puijo on ollut merkittävä matkailukohde jo ihan lapsesta saakka. Pienen lapsen sekä ulkopaikkakuntalaisen silmin, korkea torni ja sen huipulla sijaitseva pyörivä ravintola tuntuivat silloin niin jännittäviltä. Varsinkin pyörivä ravintola tuntui suorastaan urbaanilta legendalta, mutta totta se kuitenkin on, ravintola pyörii edelleen. Muistan, kuinka lapsena hississä jännitti ja matkalla ylös, korvat menivät aina lukkoon. Huomasin taannoin Tornikahvilassa vierailessani, että edelleen niin käy – vähän jännitti ja korvat menivät lukkoon, minua hymyilytti.

Olen vieraillut Tornikahvilassa useaan otteeseen ja pari vuotta sitten siellä tehty remontti teki tilasta entistä viihtyisämmän. Puijon torni on ihan must kohde, kun vierailet Kuopiossa ja mikä parasta, sinne pääsee nykyään myös bussilla.

Itse olen rakastunut Puijon metsissä samoiluun. Puijon juurelta lähtee useita pururatoja ja polkuja, joita kävellessä kaikki huolet unohtuvat. Siellä, niiden jättimäisten puiden juurella, tunnen pääseväni lähelle luontoa, vaikka olenkin miltei keskellä kaupunkia. Puijon nokalta avautuu mieletön maisema ja olen siellä olevalla laavulla nauttinut useat aamukahvini. Menkää siis myös metsään!

Nämä postauksessa näkyvät kuvat ovat Puijon Majan puolelta, joka myös koki muodonmuutoksen parisen vuotta sitten. Majalla tarjoillaan arkisin lounasta sekä viikonloppuisin siellä on saatavilla aamiaista. Lisäksi bistro palvelee ja tilaa saa myös vuokrattua!

Kuopio -tuotteitani löydät Puijon Tornin kahviosta löytyvästä putiikista sekä Puijon Majalta!

Yhteistyömme Puijon Majan kanssa jatkuu myös syksyllä ja tulen kertomaan tästä tuonnempana lisää!