Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kun taiteellisen lukon jälkeen pystyin luomaan jotain kaunista – tuore julistemallisto

Olen ollut lukossa, siis sellaisessa taiteellisessa jumissa jo jonkin aikaa. Olen tehnyt vuosia pääasiassa abstraktia taidetta ja kyllä, rakastan sitä. Rakkaus taiteeseen ja sen tekemiseen on kuitenkin lähtenyt esittävän taiteen parissa ja olen myös aina rakastanut maalata ihmisiä. Päätin kokeilla siis täysin toisenlaista tyylisuuntaa, jotain, millaista en ihan äskettäin ole tehnyt. Tämä tyyli tulee näkymään tulevaisuudessa myös tauluissani, tästä lisää myöhemmin.

Tämä taiteellinen lukko pisti minut siis ajattelemaan inspiraatiota ja tavallaan pakotti palaamaan sinne, mistä olen joskus aloittanut. Lopputuloksen näette tässä – se hieman erilainen julistemallisto.

Koko mallisto on nyt tilattavissa verkkokaupan puolelta (klik!).

Inspiraatio näihin julisteisiin lähti vuosituhannen vaihteen naistaiteilijoista ja ne mukailevat myös aikaisempaa taidejulistetta ”Hän sinisissä”, jossa esiintyy siniseen pukeutunut nainen. Tämä sama nainen on nyt myös pääroolissa tässä uudessa mallistossa.

Julisteet ovat tulostettu A3:n kokoiselle 200 g akvarellipaperille, eli kyseessä on miltei aito taideteos.  Jokaista aihetta on rajallinen määrä, vain 30 kpl ja taidejulisteet ovat numeroitu ja signeerattu. Juliste toimitetaan silkkipaperiin pakattuna.

Tervetuloa maalaamaan kanssani!

Lisäksi minulla on ilo kutsua Sinut maalaamaan kanssani! Järjestän maalausillan 29.4.2022 Kuopiossa, Kansalaisopiston taideluokassa. Maalausillassa maalaamme akryyliväreillä abstraktin taideteoksen, maalauspohjan koko on 50×60. Ohjeistan sinua värien sekoittamisessa ja näytän erilaisia tekniikoita, joilla voit työsi toteuttaa.

Ilta on rento ja ennen kaikkea hauska, voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta maalaamisesta.

Voit lukea lisää maalausillasta täältä (klik), ilmoittaudu mukaan! 

Toivotan sinulle kivaa viikonlopun jatkoa <3 Minä vietän sen ateljeen uumenissa, parasta.