Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Noora Svärd

  Kun koti koristautui.

  kuusi_1

  joulu_eteinen_1

  joulu_olohuone_5

  Kuten kerroin, on tämä ensimmäinen joulu omassa talossa. Parina aikaisempana vuotena en ole kotiamme koristellut. Viime vuonna nappasin takapihaltamme pikkuruisen kuusen lasipurkkiin hyvissä ajoin ennen joulua – tuon kyseisen kuusen vein kompostiin jo ennen joulua. Erilaisten kiireiden vuoksi aloitin joulun laittamisen vasta jouluviikon keskiviikkona ja kuusi kannettiin sisälle torstaina. Olen huomannut, että moni on tuonut kuusen sisälle jo joulukuun alkupuolella. Halusin kunnioittaa puolisoni mukanaan tuomia jouluperinteitä ja kieltämättä, imuroiminen oli melko helppoa, kun kuusi ei ollut tiellä.

  Minulla ei ollut juurikaan joulukoristeita varastossa, kuusenkoristeista puhumattakaan, joten sain hankkia ihan uudet koristeet yhteneväisellä ilmeellä. Punainen ei päässyt tänä vuonna osaksi sisustusta vaan halusin ilmeen säilyvän rauhallisena, sellaisena, miltä meillä aina näyttää. Punaista kyllä löytyy, se toivottaa verannalla lämpimästi tervetulleeksi. Tästä lisää myöhemmin.

  kranssi_4

  kranssi_3

  kranssi_2

  Pyöräytin olohuoneen parioviin kranssit eukalyptuksen oksista. Jos ette kerro kenellekään, niin voin paljastaa, että ne ovat ostettu Ikealta ja ne eivät tuoksu. Vähän rautalankaa, pätkä silkkinauhaa ja pieni ilmeen piristys on valmis.

   joulu_2

  joulu_tyo%cc%88huone

  joulu_1

  Muuten koti koristautui joulumarkkinoilta ostettujen muistojen, muutaman kukkasen ja marraskuussa hankitun huonekuusen myötä. Ruukkujen ympärille sidoin rusetit, tuli heti hieman juhlavampi ilme.

  joulu_keitto%cc%88_4

  joulu_keittio%cc%88_3

  joulu_keittio%cc%88_2

  joulu_keittio%cc%88_1

  Täytyy myöntää, että minulla lähti vähän käsistä näiden kuusien kanssa. Nappasin kuusenhakumatkalla olohuoneen kuusen lisäksi, toisen pienemmän kuusen kainalooni. Taidan siivota neulasia vielä juhannuksenakin, mutta kyllä se on sen arvoista, onhan tuo aika söpö. Koristeita minulla ei tähän yllätyskuuseen ollut ja niinpä valot koristavat oksia ja saavat luoda tunnelmaa.

  Tällaiselle kaltaiselleni suorittajalle totaalinen rauhoittuminen on kyllä tehnyt hyvää. Glögin hörppimistä verannalla, pitkät päiväunet ja herkuttelua, siinäpä on ollut päivän ohjelma ja samalla kaavalla taidetaan mennä tänäänkin…

  Rentouttavaa joulun jatkoa! <3

  Leave
  a comment

  You don't have permission to register
  X