Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kun koti koristautui.

kuusi_1

joulu_eteinen_1

joulu_olohuone_5

Kuten kerroin, on tämä ensimmäinen joulu omassa talossa. Parina aikaisempana vuotena en ole kotiamme koristellut. Viime vuonna nappasin takapihaltamme pikkuruisen kuusen lasipurkkiin hyvissä ajoin ennen joulua – tuon kyseisen kuusen vein kompostiin jo ennen joulua. Erilaisten kiireiden vuoksi aloitin joulun laittamisen vasta jouluviikon keskiviikkona ja kuusi kannettiin sisälle torstaina. Olen huomannut, että moni on tuonut kuusen sisälle jo joulukuun alkupuolella. Halusin kunnioittaa puolisoni mukanaan tuomia jouluperinteitä ja kieltämättä, imuroiminen oli melko helppoa, kun kuusi ei ollut tiellä.

Minulla ei ollut juurikaan joulukoristeita varastossa, kuusenkoristeista puhumattakaan, joten sain hankkia ihan uudet koristeet yhteneväisellä ilmeellä. Punainen ei päässyt tänä vuonna osaksi sisustusta vaan halusin ilmeen säilyvän rauhallisena, sellaisena, miltä meillä aina näyttää. Punaista kyllä löytyy, se toivottaa verannalla lämpimästi tervetulleeksi. Tästä lisää myöhemmin.

kranssi_4

kranssi_3

kranssi_2

Pyöräytin olohuoneen parioviin kranssit eukalyptuksen oksista. Jos ette kerro kenellekään, niin voin paljastaa, että ne ovat ostettu Ikealta ja ne eivät tuoksu. Vähän rautalankaa, pätkä silkkinauhaa ja pieni ilmeen piristys on valmis.

 joulu_2

joulu_tyo%cc%88huone

joulu_1

Muuten koti koristautui joulumarkkinoilta ostettujen muistojen, muutaman kukkasen ja marraskuussa hankitun huonekuusen myötä. Ruukkujen ympärille sidoin rusetit, tuli heti hieman juhlavampi ilme.

joulu_keitto%cc%88_4

joulu_keittio%cc%88_3

joulu_keittio%cc%88_2

joulu_keittio%cc%88_1

Täytyy myöntää, että minulla lähti vähän käsistä näiden kuusien kanssa. Nappasin kuusenhakumatkalla olohuoneen kuusen lisäksi, toisen pienemmän kuusen kainalooni. Taidan siivota neulasia vielä juhannuksenakin, mutta kyllä se on sen arvoista, onhan tuo aika söpö. Koristeita minulla ei tähän yllätyskuuseen ollut ja niinpä valot koristavat oksia ja saavat luoda tunnelmaa.

Tällaiselle kaltaiselleni suorittajalle totaalinen rauhoittuminen on kyllä tehnyt hyvää. Glögin hörppimistä verannalla, pitkät päiväunet ja herkuttelua, siinäpä on ollut päivän ohjelma ja samalla kaavalla taidetaan mennä tänäänkin…

Rentouttavaa joulun jatkoa! <3