Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kukkia (ja rikkaruohoja) omasta pihasta.

kukkakimppu_3 kukkakimppu_1 kukkakimppu kukkakimppu_4

Lapsena mieluisin tehtäväni oli hakea kukkia meidän kotipihalta ja sommitella niistä kimppu. Kuvittelin olevani oikea floristi ja voi niitä luomuksia, mitä silloin tein. Floristia minusta ei tullut, mutta tällaisten runsaiden, kotikutoisten kimppujen ystävä kylläkin. Yksi lauantaiaamu hipsin pihallamme aamukasteen keskellä ja napsaisin mukaani muutaman mosiusangervon oksan sekä ”vihaamiani” koiranputkia. Pihassamme kasvaa myös hurjasti kieloja, joten niiden lehdet lähtivät mukaan reunustamaan kimppua. Tadaa, viikonloppupuska oli valmis!

Tästä kukkien keräilystä viisastuneena aloin suunnittelemaan pihallemme suurta kukkaketoa. No en nyt koko pihaa ajatellut kukittaa, mutta miettikääpä sellainen perinteinen kukkapenkki. Olisi unikoita, koristeheinää, liljoja, saniaisia ja sen sellaista. Voisi vaikka joka aamu käydä keräämässä kimpun omalta pihalta, omasta ”kukkakaupasta”. No en minä tätä suunnitelmaa ole ihan heti toteuttamassa, kunhan haaveilen, mutta ajatuksena sellainen olisi aika kiva. Pinterestiin pinnailin muutaman ihanan english garden -tyyppisen kuvan, joissa on hieman hakemaani tunnelmaa.

Pirkka_ilmaritapiovaara

Niin, yksi kauan haaveilemani huonekalukin saapui meille. Olen etsinyt sopivia tuoleja pukuhuoneeseemme ja Ilmari Tapiovaaran pitkä Pirkka-penkki tai kaksi jakkaraa ovat olleet yhtenä vaihtoehtona. Näitä on vain ollut todella vaikea löytää, joten laitoin nettikirpparille ostoilmoituksen. Olin jo unohtanut koko asian, kunnes minulle tupsahti sähköposti, jossa oli tarjolla yksi jakkara. Viestistä ei ilmennyt missä päin jakkara sijaitsi, joten asiaa kysyttyäni myyjä ilmoitti asuvansa Kuopion keskustassa! Uskomaton tuuri, taas kerran. En malttanut odottaa edes seuraavaan päivään vaan soitin myyjälle, että olisiko mahdollista tulla hakemaan jakkara samantien pois pyörimästä nurkista. Siinä se söpöliini nyt toistaiseksi majailee, odottelee syksyn viileitä iltoja ja takan lämmittäjää… Huh, kuullostipa kaukaiselta ajatukselta. Pukuhuone jäi siis edelleen ilman penkkiä, mutta eihän tuollaista kaunokaista voi nyt pimeään kellariin viedä…

Hei, ihanaa viikonloppua! Minulla on muutama to do -juttu listalla ja aloitan niistä ensimmäisellä, eli terassin öljyämisellä, jes!