Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kukat paperipussissa

Huomasin, että minulla oli jäänyt julkaisematta verannan viimeiset syystunnelmat. Näiden kuvien jälkeen pelargoniat muuttivat talvehtimaan ja tunnelma vaihtui jo hieman talvisempaan suuntaan… myös talon ulkopuolella! :)

Tiedän, että ensilumen kiljuminen kaikkien kanavien kautta on todella raivostuttavaa, mutta minkäs teet. Valoisuus on niin tervetullutta, että se ansaitsee pienimuotoisen hypetyksen. Näyttää kyllä siltä, että loppuviikosta lumipeite on muisto vain ja pimeys ottaa taas vallan, mutta niin kauan kun lunta on, niin aion nauttia siitä. Tosin viikonloppuna tein viimeisiä pihatöitä räntäsateessa sormet ja varpaat kylmänä sekä märkänä ja täytyy myöntää, että en kyllä silloin nauttinut ulkona olemisesta, en sitten tippaakaan. Mutta työt tuli tehtyä ja nyt alkaa piha olemaan valmis talven tuloon. Tosin saunarakennuksen lumiesteet täytyy vielä tilata ja asentaa ja muutama pihakaluste siirtää varastoon, mutta muuten kaikki suuremmat työt ovat nyt tehty.

Kyselin Instagramin puolella, millaista sisältöä seuraajani haluaisivat nähdä enemmän Instagram -tililläni ja sain vastaukseksi, että sisustus ja taide tuntuisi kiinnostavan eniten. Haluaisin kehittää blogianikin ja tuottaa mielenkiintoisempaa sisältöä myös tänne, mutta ajankäyttö on tällä hetkellä sen verran rajallista, että olen joutunut hieman nipistämään blogin sisällöstä. Välillä olen miettinyt, että lopetan koko blogin ja muutan sivustoni puhtaasti taidettani tukevaksi sekä keskityn vain sosiaalisen median kanaviin. Olen kyseenalaistanut sen seikan, että tukeeko tämä blogi sitä, mitä oikeasti rakastan tehdä… Lopullista lopettamispäätöstä en ole vielä tehnyt.

Koska blogini ei ole kaupallisuuteen perustuva, enkä bloggaa minkään portaalin alla (en ole ikinä edes joutunut miettimään sellaista vaihtoehtoa), on tämä puhtaasti minun harrastukseni. Koska myös valokuvaus on rakas harrastukseni, en oikein keksi muuta kanavaa, jonka kautta voisin jakaa kuviani.

Hankalia asioita, joita olen joutunut viime aikoina punnitsemaan… :)

Näiden syksyisten kuvien myötä toivotan sinulle mukavaa viikon aloitusta! <3