Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Koti joulun jälkeen.

olohuone_4

Joulukuuset muuttivat menneellä viikolla puupinon viereen takapihalle, koti tuntuu nyt ihanan kevyeltä sekä siistiltä ja hurjan tilavalta. Ihan kuin jotain huonekaluja puuttuisi. Pari tähteä saa vielä jatkaa eloaan ikkunoissa, minusta ne ovat enemmänkin kausivaloja, kuin jouluun liitettäviä koristeita. Jotenkin tämä joulun pois pakkaaminen käynnisti minussa sellaisen kevään odotuksen. Kaamos on miltei selätetty ja aurinko on paistanut kirkkaana (tuoden armottomasti esiin pölyiset peilipinnat). Pakkanen painui loppiaisena parhaimmillaan, vai pahimmillaan, lähelle kolmeakymmentä ja minä olen innokkaasti raikastanut kotia viemällä kaiken pehmoisen ulos sekä kaivellut sohvatyynyvarastojani kepeämmän sisustuksen toivossa.

olohuone_3

viltti_3

olohuone_1

olohuone_9

Vaikka pakkaset ovatkin kurittaneet meitä, jostain syystä pidän tammikuusta. Pidän tästä talven viileästä valosta, joka vienosti lupailee kevään tulevan vielä, kunhan maltan hetken odottaa. Jos pimeästä ja pitkästä syksystä on selvitty, niin muutama pakkaspäivä ei tunnu missään. Tosin eilen iltapäivän aurinko oli suorastaan oranssinpunaista ja maalasi koko olohuoneen lämpimillä sävyillä. Vaikka kuinka kaivelin varastojani, on olohuoneessa edelleen valloillaan kullan sekä sinisen sävyt. Tuo maalaamani taulu on melko hallitseva, joten samoilla pehmoisilla sävyillä jatketaan. Kyseisen taulun tilalle on kyllä kaavaillut hieman pastellisempia sävyjä, katsotaan milloin saan suunnitelmani toteutettua. Toisaalta tämä talvi on ihan kivaa aikaa ja ehkä haluan vielä hetken nauttia näistä pehmoisista sametti- ja pörrötyynyistä.

Olen kyllä saanut yhden suuren taulun viimeisteltyä ja sain postitse aika ihanan yllätyksen, näistä tulossa lisää myöhemmin! Kivaa pakkaspäivää, täällä Kuopiossa ollaan jo ihan inhimillisissä lukemissa, mitä tulee eiliseen – 28 asteeseen.