Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Noora Svärd

  Kompromissi.

  olkkari5 olkkari4 olkkari3 olkkari2 olkkari

  Joskus sitä joutuu taipumaan ja nöyrtymään suurempien voimien edessä. Tällä kertaa taivuin punaviinin ja vaalean maton takia. Olohuoneen pöydän puuttuminen on aiheuttanut muutaman ”läheltä piti” – toisin sanoen ”oho-hups, melkein potkaisin sun lasin kumoon” -tilanteen. Minulle riitti tasan yksi tosi tilanne. Muutaman juoksuaskeleen, pesuaineen ja suolapurkin voimin matto saatiin onneksi kuitenkin puhtaaksi.

  Olemme etsineet olohuoneeseen sopivaa pöytää jo jonkin aikaa. Näimme tuossa nojatuolien edessä tiikkisen, matalan, suorakaiteen mallisen 50-luvun siron sohvapöydän. Voin kertoa, että ei ole löytynyt, ei mitään edes sinne päin. No etsintä on päättynyt, mutta vain toistaiseksi. Tuolle kyseiselle pöydälle on varmasti paikka muuallakin talossa, joten pienen protestoinnin, keskustelun ja kompromissin jälkeen suostuin hankkimaan pöydän Ikeasta, mutta vain siihen asti KUNNES SOPIVA LÖYTYY.

  Positiivista tässä on se, että ystäväni ei yhdistänyt pöytää Ikeaan (jee!) ja kehui samassa lauseessa, miten pöytä on samanvärinen, kuin nojatuolien petsaus (tupla jee!). Ajattelin sitten, että mielummin ostan väliaikaisen tason, jolle laskea juomalasit (ja kaukosäätimet ja puhelimet ja tabletti ja ja ja…), kuin uusin punaviinistä kärsineen maton ja siinä samalla sitten koko sisustuksen… ;)

  Etsintä siis jatkuu, mutta eihän tuo nyt ihan kamala ole, eihän? Itseäni vaan ärsyttää huonekalut joita on kaikilla, siis ihan kaikilla.

  Hei, ihanaa viikonloppua! On tätä perjantaita jo odotettukin… hurjan pitkä (normaali) viikko takana. Tämän päivän treeni taitaa koostua lumitöistä! :)

  Comments

  • Raija Neuvonen

   Siis niin ihan tarina sivupöydästä .
   Luin tämän vasta nyt ,en itseasiassa etes ajatellut että milloin tämä on kirjoitettu , tarksitan sen muuten nyt , ;) Okkei siis Tammikuussa . :D No mutta pöytä sopii TOSI hyvin ja näytttä jopa ihan aidolta 50-luvun sohvapöydältä !!

   Ihanaa viikonloppu Noora , nythän on siis syyskuun ekka viikonloppu :)
   terveiset Oulusta Raija
   pst meinasin lisätä tuohon kotisivut kohtaan omat kotisivuni mut sit ajattelin et siinä varmaan tarkoitetaan blogisivuja :)

   4.9.2015
   Vastaa

  Leave
  a comment

  You don't have permission to register
  X