Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Kesä ja uusi taulu.

noorasvärd_10 noorasvärd_7 noorasvärd_6 noorasvärd_4 noorasvärd_3 noorasvärd_2 noorasvärd_1 neilikat

Pakko hieman hehkuttaa, nimittäin täällä Kuopion suunnalla taitaa olla jo hieman kesää ilmassa! Perjantaina värjöttelin sisällä villasukat jalassa ja sunnuntaina sain nauttia auringosta miltei koko päivän, oli suorastaa kuuma! Huitasin myös aamulenkin eilen sekä tänään pelkässä ohuessa paidassa (siis oli minulla housutkin) ja tuntui, että pitkät hihat olivat liikaa. Voisiko arki ja varsinkin maanantai ihanammin alkaa?

Meidän juhannus oli kuin mikä tahansa viikonloppu, ei ollut juhannustaikoja eikä kokkoa. En kirmannut kukkapelloilla, enkä kerännyt kukkia tyynyn alle. En riehunut festareilla enkä löytänyt itseäni lavatansseista. Jälkimmäinen harmittaa hieman. Hyvää ruokaa, grillailua, saunomista ja väsyneitä suomi-iskelmiä oli sitäkin enemmän. Kuullostaa melko tylsältä, mutta edellä mainittujen lisäksi, minä otin yhdestä ylimääräisestä vapaapäivästä kaiken irti ja sainkin aika paljon aikaiseksi. Sunnuntain ilta-auringon paisteessa istuskellessani mietin, että on tämä kyllä aika kivaa elämää. Vaikkakin välillä on sellainen olo, että etäisyys rikkaruohoihin, remonttiin ja muihin töihin tekisi ihan hyvää (tervetuloa meidän työleirille), niin nämä pienet hetket palkitsevat.

Yksi taulu on myös valmistunut ja tämä onkin viimeinen taulu hetkeen. Pidän heinäkuussa lomaa, joten silloin ei sivellin viuhdu niin tiuhasti. Elokuun puolella alkaa taas uurastus, joten seuraavia tauluja saatte odotella sinne saakka. Olen maalannut melko paljon tällaisia lämpimän sävyisiä, oranssiin vivahtavia tauluja. Onkohan se tällä hetkellä nouseva trendi sisustuksessa? Myös pinkkiä sekä lilaa on näkynyt paletillani. Kertokaa viisaammat, mitkä ovat tulevan syksyn trendit. Minä kun en näistä sisustamisen trendeistä ymmärrä mitään… :)

Sellaisia kuulumisia tänne. Viikonlopun projekteista kerron myöhemmin lisää ja jotain pientä edistystä on meidän saunallakin tapahtunut!