Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Jouluisia hetkiä

Joulu pyhitettiin olemiselle sekä rentoutumiselle. Kyllä muuten tekikin hyvää unohtaa hetkeksi ulkopuolinen maailma ja neuloa villasukkia. Tavoistani poiketen, valvoin myös yhtenä iltana minun mittapuullani todella myöhään ja katsoin Holidayn, ihanimman jouluelokuvan koskaan. Muutoin yritin panostaa kunnon yöuniin ja muutenkin lepoon.

Lakritsitaatelit ovat uusin herkkuni.

Nyt nämä kuvat tuntuvat jotenkin hurjan kaukaisilta, vaikka edelleen olohuoneessamme törröttää joulukuusi, pienemmän kuusen kannoin tunkiolle jo viime viikolla. Verannalta sain sentään muutaman joulupallon jo siivottua pois, mutta valot ovat edelleen paikoillaan, joulukukat jatkavat kukoistamistaan ja tähdet valaisevat edelleen ikkunoissa.

Minusta joulukoristelun ja -fiilistelyn voisi aloittaa jo pari viikkoa aikaisemmin ja siivota kaikki kerralla pois heti joulun päätyttyä. Kuitenkin se joulun odotus sekä ne muutamat joulupäivät ovat ne kaikista ihanimmat ja sen jälkeen voikin kääntää katseensa tulevaan vuoteen ja kevääseen. Joulun vietto tuntuisi varmasti erilaiselta, jos loma jatkuisi loppiaisen yli. Nyt kun arki jatkuu heti joulun jälkeen, ei enää samanlaiseen fiilikseen pääse töiden jälkeen tavallisena arki-iltana.

Joulukuusi saa siis lähteä piakkoin ja oikein odotan koko kodin raikastumista. Vielä kun saataisiin yhtä mahtava auringonpaiste, joka oli vuosi sitten. Ihan huokailin, kun muistelin tuota ihanaa pakkaspäivää, tosin miinusasteet taisivat olla lähellä kolmeakymmentä – sitä ei ole niin ikävä, vaikka pikkupakkanen olisikin tervetullut näiden vesisateiden sijaan.

Onpa mukava taas vaihteeksi aktivoitua täällä bloginkin puolella. Instagram on minulle ehkä se helpoin ja aktiivisin kanava ja olen miettinyt useaan otteeseen blogin jättämistä kokonaan taka-alalle. Katsotaan nyt, mitä tämä vuosi tuo tullessaan ja tulenko muuttamaan sivustoni puhtaasti taiteeseen painottuvaksi vai jatkanko edelleen näiden kotijuttujen kanssa.

Viikon puoliväli on jo ohitettu ja kohta on taas viikonloppu! Kivaa päivää! :)