Veranta_2Veranta_4Veranta_1Veranta_3

Pidin koko joulukuun “blogihiljaisuutta” ja tässä ovat ainoat “jouluiset” kuvat kodistamme. Löysin nämä kuvat samalla, kun siirsin reissukuvia kameran muistikortilta. (Matkakertomuksia siis tulossa!) Olimme tapamme mukaan reissussa joulun aikaan, joten en koristellut kotiamme sen kummemmin. Tai no, kävin kamalassa kaatosateessa hakemassa rannaltamme pikkuruisen kuusen. Tänäkään vuonna ei tarvinnut kuusta sulatella… :)

Vuosi sitten ostin tuon kauniin tähden Berliinin joulumarkkinoilta ja se pääsikin koristamaan verantaamme. Vaikka kevät on jo kovasti mielessä, tähti on niin kaunis, että siellä se verannalla roikkuu edelleen. Nyt kun on lunta ja pakkasta, niin ajattelin ottaa menetettyä joulutunnelmaa hieman takaisin. Veranta saa kyllä jossain vaiheessa keväisemmän ilmeen, mutta vielä ei ole kukkasten ja viherkasvien aika. Viime viikolla pakkaset huitelivat kolmessakymmenessä ja veranta toimi silloin jääkaapin sijaan pakastimena…

Viimeisen neljän vuoden ajan olemme viettäneet joulun ulkomailla, joten matkustamisesta onkin syntynyt meidän oma joulutraditiomme. Vietimme vuodenvaihteen Brysselissä! Harmiksemme viime aikaiset levottomuudet Belgiassa sekä Ranskassa vaikuttivat myös meidän uuden vuoden juhlintaan, mutta muuten reissu oli oikein onnistunut. Kuviakin kertyi mukavasti, mutta tällä kertaa en ottanut stressiä kaiken mahdollisen ikuistamisesta. Keskityin nauttimaan ja elämään hetkessä. Muistot säilyvät, vaikka jokaista tilannetta ei olekaan ikuistettu kameran linssin kautta.

Pian tulossa siis reissukuvia Brysselistä sekä niin kauniista ja idyllisestä Bryggestä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.