Italian vangitseva valo.

. 2 Kommentit .

Sorrento_iltaSOrrento_9 Sorrento_8 Sorrento_7 Sorrento_6 Sorrento_4 Sorrento_2Sorrento_3

Italia. Maa, joka teki minuun vuosi sitten suuren vaikutuksen. Niin suuren, että palasin sinne tänäkin kesänä. Taidan mennä takaisin ensi kesänäkin.

Rakastan etelän pehmeää ja lempeää valoa, joka levittäytyy kaupungin ylle. On kuin kaikki peittyisi ohueen, vaaleanpunaiseen hattarapilveen. Lomani mieleenpainuvin hetki oli auringonlaskut Sorrentossa. Sain seurata, kuinka aurinko painui horisonttiin. Sinne meren taakse. Hiljalleen, kunnes sammui kokonaan. Kesäni kaunein hetki. Sellainen hetki, johon palaan mielessäni uudestaan ja uudestaan.

Tällä reissulla otin todella vähän kuvia, en tiedä miksi. Ehkä halusin rentoutua rankan vuoden jälkeen ja en ottanut stressiä kameran linssin läpi tuijottelusta. Ikuistin hetket mieleeni. Jotain juttuja olen kuitenkin koonnut Napolista, Sorrentosta (Sant’Angnellosta), Amalfista ja Caprista. Postikortteja näistä kohteista siis tiedossa…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna / 270 Degrees
  17.8.2016 at 09:22

  Voi mikä valo todellakin <3 Kaunista.

  • Reply
   Norppa
   17.8.2016 at 09:44

   Niin ja tuo meri <3 Se kun puuttuu omilta kotikulmilta... Täytyy aina ottaa kaikki irti näistä upeista, minulle harvinaisista hetkistä :)

  Leave a Reply