Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Hyväksi havaitulla tyylillä.

Noorasvard_24Noorasvard_27-2Noorasvard_26-2Noorasvard_28

Siinäpä uusin tauluni. Varmalla, Norppamaisella tyylillä mennään. Rosoista, mustaa, valkoista sekä kultaa. Näistä minun tauluistani kyllä huokuu tämä minun oma, hyväksi havaittu tyylini. Välillä mielessä häivähtää ajatus tehdä jotain ihan muuta. Varsinkin nyt, kun kaamos on väistynyt, haluaisin taas ottaa akvarellit esille ja maalata vaihteeksi henkäyksen keveitä siveltimen vetoja. Katsotaan, mitä kaikkea innostun luomaan.

Lepakkotuolini sai siirtyä senkin tieltä työhuoneeseeni. Siihen on kiva istahtaa ja tuumailla seuraavaa liikettä. Tuo ompelemani nahkapäällinen on kyllä osoittautunut kaiken sen vaivan arvoiseksi. Muutama hikipisara sitä ommellessa taisi vierähtää, mutta tykkään tuosta konjakin sävyisestä nahkasta ihan hurjasti. Lisäksi se sopii kivasti tuon tiikkilipaston kaveriksi.

Sellainen teos tällä kertaa. Jos sinulla on kysymyksiä tauluistani, voit laittaa minulle sähköpostia noora(a)noorasvard.com tai lähettää viestin täältä.

Nyt toivottelen mukavaa pakkaspäivää!

Comments

 • Raija Neuvonen

  Kaunista pakkaspäivää Noora :)
  Kylmää on -29 ,autonkin jätin kotiin ja kävelin .
  Kauniita ovat taulusi mutta koska heitit ajatuksen akvarelleilla maalaamisesta niin minäpä odotan innoissani blogipäivitystäsi niistä tauluista ;)

  19.1.2016
  Vastaa
 • Kaunis tämäkin taulu ja tuo värien harmonia. Mielelläni näkisin sinulta myös esittävämpää taidetta. Vaikka tyyli olisikin tämä tuttu, voisi tauluun piilottaa esim. hahmon. Ymmärrätköhän, mitä ajan takaa.

  Ja kyllä, blogipostauksia odotellaan, sisustusta olisi muuten kiva nähdä lisää.

  19.1.2016
  Vastaa
 • anneli

  Taas niin hyväuloitteisia teoksia. Silmäni tykkää. Ja kodin harmonia…upeeta…mahtavaa…

  19.1.2016
  Vastaa

Leave
a comment

X