Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Noora Svärd

  Hiljaisuus – uusi taulu.

  silence_6

  silence_5

  silence_4

  silence_3

  mehikasvit_2

  Halusin välillä maalata jotain ihan muuta. 

  Maalaan usein paksulla värillä, että saan tauluihin tiettyä tekstuuria. Tämän vuoksi taulujen kuivuminenkin vie oman aikansa. Normaalisti aloitan pohjan maalaamisen ohennetulla öljyvärillä, että ensimmäiset kerrokset kuivuvat nopeammin. Tämän jälkeen lisään rasvaisuutta, eli paksunnan väriä hiljalleen. Näin pintakerros säilyy joustavana ja se ei niin herkästi lähde halkeilemaan.

  silence_7

  silence_1

    mehikasvit_1

  Tällä kertaa vaihdoin tekniikkaa ja maalasin ohennetuilla öljyväreillä, tätä tekniikkaa kutsutaan laseeraukseksi. Koska haluan välillä olla vähän rebel, en maalannut ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Hain utuista ja pehmeää ilmettä, jotain sellaista mitä en ole hetkeen tehnyt. Olikin virkistävää maalata välillä jotain ihan muuta. En tiedä mistä keksin tuon vihreän sävyn, se vaan tuntui hyvältä. Vihreä ja harmaa, sävyt sekoittuvat kauniisti luoden samettisen pinnan. En myöskään halunnut tähän tauluun lyöntimetallia vaan halusin säilyttää taulussa pehmeyden ja että taulussa olisi sellainen pinta, jota tekisi mieli koskettaa. Kokeilla, onko pinta oikeasti niin samettinen, kuin miltä se näyttää.

  Minulla oli välillä hieman sellainen olo, että taulujen maalaaminen ei napannut, ei sitten yhtään. Mieleni teki tehdä jotain ihan muuta. Sitten otin esille uuden, puhtaan kankaan ja maalasin tämän taulun. Ihan ilman mitään paineita ja odotuksia. Maalasin vaan.

  Siitä syntyi tämä taulu – hiljaisuudessa, omien ajatusten keskellä.

  Leave
  a comment

  You don't have permission to register
  X