Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Everglow – uusi taulu

Minulla on meneillään vaaleanpunainen kausi, hieman herkäksi olen siis heittäytynyt. Vaaleanpunaisen, persikan, hiekan sekä violetin sävyt seikkailevat tässä taulussa. Varsinkin ilta-auringon osuessa tähän tauluun, sävyt suorastaan hehkuvat. Siis silloin, kun aurinko vielä iltaisin näyttäytyi… Alkaa olemaan aika pimeitä nuo illat!

Syksy toi mukanaan kiireitä ja ilmassa on selkeästi virkistäytymistä sisustuksen suhteen. Tämä näkyy myös minun työhuoneellani – kiirettä on pitänyt ja taulujen maalaamisessa on ollut käynnissä sellainen hyvä flow. Asiakkaillani on ollut ihania ideoita, joita olen saanut toteuttaa. Ihan vielä ei ole mitään valmista näytettäväksi, mutta lähiviikkojen aikana kyllä.

Olenkin tässä miettinyt, kun nyt tuolla työhuoneellani touhuan ja tauluja valmistuu, että olisikohan vihdoin aika järjestää arvonta kiitokseksi teille ihanille lukijoilleni sekä seuraajilleni? Ajankohtaa en ole vielä päättänyt, enkä vielä edes tiedä, minkä taulun valitsen arvottavaksi. Yritän valita sellaisen yksilön, joka sopisi mahdollisimman monelle… hmmm, vähän hankala päättää, mikä sellainen olisi? Pähkäilen hieman asiaa ja palailen tämän arvonnan pariin lähiaikoina. :)

Mutta mitä tykkäät tästä viimeisimmästä teoksesta?