Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Elokuun illat – uusi taulu.

Öljyvärityö_2

Öljyvärityö_3

Öljyvärityö_4

Öljyvärityö_5

Öljyvärityö_6

Öljyvärityö_7

Ajattelin näin viikonlopun alkajaisiksi esitellä uusimman maalaukseni. Vaikka aikaisemmin kerroin rakastavani etelän maagista, hattaramaisen pehmeää valoa, rakastan myös koti-Suomen elokuun iltoja ja auringonlaskuja. Katselin tässä taannoin, eräänä elokuisena iltana työhuoneestani auringonlaskua ja yritin toistaa kankaalle niitä sävyjä, joita aurinko taivaanrantaan sillä hetkellä väritti. Korallia ja vaaleanpunaista, niitä sävyjä, joita taulun tilaajakin toivoi. Jotta lopputulos ei olisi ollut liian lattea, tehosteena käytin reippaasti mustaa. Taulun koko on 120 cm x 150 cm – taitaa olla suurin taulu, jonka olen maalannut. Tästä taulusta tulette varmasti kuulemaan vielä, koska maalasin sen Annan uuteen, juuri remontoituun kotiin.

Vaikka elokuun illat ovat yhden käden sormilla laskettavissa, oloni ei ole lainkaan haikea. Syksy on ihanaa aikaa, ainoa mikä hieman harmittaa on aikaisemmin laskeutuva pimeys ja tietysti syksyn mukanaan tuoma kiire. Tämä kiireisempi ja pimeämpi ajanjakso tulee myös näkymään blogissani. Mutta en ole kokonaan häviämässä, hiljennän vain hieman tahtia. Onneksi tässä on vielä paljon valoisia iltoja jäljellä. :)

Nyt jatkan viikonlopun viettoa. Minulla onkin kaikkea kivaa täällä meneillään. Sain oikein mieluisia vieraita viikonlopun ajaksi, nimittäin rakas siskoni on meillä puolisonsa kanssa. Lisäksi meillä on tiedossa kiva sukulaistapaaminenkin. Aivammahtavaa.

Hei ihanaa viikonloppua!