Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Noora Svärd

  Bryssel – Joulutunnelmaa

  Vettä sataa ja räntää vihmoo, ei tämä kyllä tunnu helmikuulta. Eilen kuuntelin talitinttien viserrystä ja mietin, että mennäänkö jo huhtikuussa? Illalla sade hakkasi ikkunalautoihin. Nyt pitäisi talven olla kauneimmillaan. Outoa.

  Brysselissäkin oli joulukuussa poikkeuksellisen lämmintä ja me saimme nauttia koko viikon ajan auringosta. Mikä sen mukavampaa, kuin kierrellä joulumarkkinoilla, jotka olivat levittäytyneet ympäri kaupunkia.

  karuselli_4Bry_16karuselli_1joulumarkkinat_4karuselli_3JOulumarkkinat_3joulumarkkinat_2JOulumarkkinat_1

  Yksi syy, miksi valitsimme Brysselin matkakohteeksemme oli joulumarkkinat, jotka jatkuivat aina tammikuun alkuun saakka. Brysselin markkinat olivat todella hienosti järjestetty, markkina-alueita oli ympäri kaupunkia ja hehkuviini tuoksui joka kulmalla. Vaikka markkinoilta löytyi perinteisiä bratwursteja, oli tarjolla myös alueelle ominaisia simpukoita ja ostereita. Useissa kojuissa olikin mahdollisuus nauttia shampanjaa ostereiden kera. Keskityin tällä kertaa lomailemaan ja minulla ei ole montaa kuvaa joulumarkkinoiden hulinasta, mutta muistot kyllä säilyvät mielessä ikuisesti. Ihana tunnelma sekä kaunis kaupunki ja mikä parasta – taas yhtä kokemusta rikkaampana.

  Myös keskustassa oli paljon kojuja ja esimerkiksi Brysselin Pörssi oli valaistu upeasti sekä keskustan rakennukset koristeltu näyttävästi.

  Pörssi_1pörssi_3joulua_1Bry_8Bry_7

  Joulutunnelma ylettyi myös Brysselin vanhalle keskusta-aukiolle, Grand Placelle. Sieltä kuvia tallentui niin monta, että krumeluurinen keskusta ansaitsee jakamattoman huomion ja laitan kuvat ihan omaan postaukseensa. Ihan tässä herkistyy, kun miettii miten hienoja asioita olen saanut viime vuosina kokea mitä parhaimman matkaseuran kanssa. Monta kaupunkia olemme yhdessä nähneet ja monta on vielä näkemättä. Saa nähdä, mihin suuntaamme seuraavaksi…

  Comments

  • Raija Neuvonen

   Ihania kuvia ,itsekkin tahtois joskus käydä jossain kaupunkilomalla :)
   Kiitos taas :)

   11.2.2016
   Vastaa

  Leave
  a comment

  You don't have permission to register
  X