Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Noora Svärd

  Bryssel – Grand Place

  Mitä tulee historiallisiin kaupunginosiin, on Brysselin Grand Place yksi maailman kauneimmista paikoista, joissa olen koskaan käynyt. Aukion upeutta ei pysty vangitsemaan kuviin. Rakennukset ovat täynnä upeita kullalla kuorrutettuja yksityiskohtia, jotka hehkuivat aamupäivän auringossa. Aukiota reunustavat mm. kaupungintalo sekä Kuninkaan talo ja yhdessä rakennuksessa sijaitsee myös kaupunginmuseo. Aukion läheltä (Rue de l’Etuve- ja Rue du Chêne -katujen kulmauksesta) löytyy myös Manneken Pis, josta kerroinkin aikaisemmin.

  Bry_6Bry_5 Br_1 Br_2 Br_3 Br_4 B_1Keskusta_4

  Olimme kohteessa uuden vuoden molemmin puolin ja torille olikin rakennettu seimiasetelma sekä pystytetty suuri joulukuusi. Iltaisin rakennukset valaistiin. Kävimme myös useana iltana ihastelemassa valoshowta, joka järjestetään vuosittain. Aukion täyttää musiikki ja rakennukset valaistaan musiikin tahtiin. Aivan käsittämättömän vaikuttavaa. Youtubesta löytyy videoita tästä showsta hakusanoilla ”Brussels christmas light show”.

  keskusta_3Keskusta_2Keskusta_1Grand_1 grand

  Tuntuu, että vasta istuskelimme tuolla aukiolla ja ihastelimme kaikkea tuota maagista kauneutta. Tämä vuoden alkupuoli on kyllä mennyt taas yhdessä hujauksessa! Toisaalta kevät lähestyy ja aamutkin ovat jo ihanan valoisia. Tässä voisikin jo aloitella seuraavan reissun suunnittelua, sen verran matkakuumetta on taas ilmassa…

  Leave
  a comment

  You don't have permission to register
  X