Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Aurinkoisen päivän kuvia ja viikonlopun toivotus.

No mutta, muutama aurinkoisen päivän kuva… ja niitä tulppaaneja :) Täällä alkoi perjantaiaamu harmaana ja räntää tuli taivaan täydeltä. Meidän piha on edelleen lunta täynnä, aurinko ei ole saanut sulatettua pienintäkään kohtaa pihastamme niin, että nurmikkoa näkyisi. Tuttavani ihasteli meidän talvista maisemaa ja vitsailinkin hänelle, että tällä menolla lasketaan pulkkamäkeä vielä juhannuksenakin. Länsirannikolla kun ei ole kuulemma ollut lunta koko talvena?!

Kuvissa on yksi uusimmista maalauksistani, ”When you see it, you understand”. Hakusessa oli utuinen ja rauhallinen ilme, ehkä havaittavissa on maisemaa tai saaristoa, karikkoa, heijastuksia. Huomasin vasta nyt, että näissä kuvissa on melko surkea laatu. En tiedä mitä olen ajatellut, kun olen ottanut näitä kuvia…

Minun viikonloppuni vierähtää messuilla. Ollaan siis matkalla Jyväskylään ja auto on pakattu täyteen tauluja, hyvä että itse mahduimme kyytiin. Pakatessa autoa, hyräilin mielessäni ”kunka paljon mahtuu pie-neen farmariin, pie-neen farmariin öljyvärimaalauksia.” Aika äärirajoilla nimittäin mennään. Osastoni näyttää siis melko yksinkertaiselta, mutta taulut saavatkin näytellä pääroolia. Olisihan se ollut ihana tehdä sellainen minun näköiseni messuosasto, mutta auto ei vetänyt enempää tavaraa, joten nyt mennään näin. Nyt vaan toivon hartaasti, että kanssa-asujan ärhäkkä flunssa ei tarttuisi minuun. Aamulla käänsin hänelle vienosti poskeni, kun hän muiskautti jokapäiväisen suukon töihin lähtiessä. Tartuntavaara minimoitu, heh.

Laitan kuvia messuvilskeestä Instagramin sekä Facebookin puolelle. :) Mikäli olet Jyväskylän suunnalla, tule moikkaamaan. Kivaa viikonloppua!