Light, ljus, licht, valo. Kyllä sitä onkin kaivattu. Sunnuntaina ja alkuviikosta aurinko näyttäytyi niin ihanasti, että tässähän jo heräsi toivo keväästä. Veranta suorastaan kylpi valossa. Minun joulukukkaset voivat edelleen vallan mainiosti viileällä verannalla ja en ole raaskinut kauniisti kukkivista hyasenteista vielä luopua. Niin, miksi luopuisinkaan, eihän nuo nyt niin jouluisia ole?

Vähän jo odottelen kevättä ja sitä, että tämä meidän veranta saadaan taas käyttöön. Verantaa ei ole kovinkaan kummoisesti eristetty, joten se on ns. kylmätila ja toimiikin näin talvisaikaan aivan mahtavana kylmäkaappina. :) Kukkasten lisäksi verrannalla on vielä hieman “jouluinen” vai pitäisikö sanoa talvinen fiilis. Tähti saa olla paikallaan vielä tovin, samoin valot. On paljon mukavampi lähteä aamulla töihin valojen saattelemana sekä palata illalla, kun valot toivottavat tervetulleeksi kotiin.

Tämä viikko onkin ensimmäinen täysi työviikko juhlapyhien jälkeen ja seuraavat vapaat taitavat olla vasta pääsiäisenä. Mutta mikäpä tässä porskuttaessa, kun kevättä kohti mennään ja nyttenkin ollaan jo viikon puolivälissä! Mukavaa keskiviikkoiltaa sinulle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.