Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Hae jotain...

Noora Svärd Art

Artister -kellomallisto – uuden värin suunnittelu on alkanut

Olen saanut etuoikeutetusti tehdä yhteistyötä suomalaisen rannekellomerkki Rohjeen kanssa. Yhteistyömme alkoi vuonna 2020 ja ilokseni voin kertoa, että yhteistyömme jatkuu – uuden Artister -mallin suunnittelu on alkanut. Uusi väri ilmestyy vuoden 2022 loppupuolella. Tulen kertomaan uudesta mallista pian lisää Instagramin puolella ja siellä pääset seuraamaan uuden mallin suunnittelua tarkemmin.

Pidimme Rohjeen kanssa palaverin helmikuussa jo tutuksi tulleessa nahkapajassa Tampereella. Tuttuun tapaan, tulevaan Artister -malliin on tulossa metallisen mesh-rannekkeen lisäksi myös poronnahkaranneke: Minulla on eräs sävy jo mielessäni ja testailinkin erilaisia runkovärejä olemassa oleviin poronnahkoihin, joista rannekkeet käsin valmistetaan.

Kuten varmasti tiedätte, arvostan kädentaitoja suunnattoman paljon ja olen niin ylpeä siitä, että kellomallistossani hyödynnetään suomalaista käsityötä. Voit käydä lukemassa lisää yhteistyöstämme nahkapajan kanssa Rohjeen sivuilta.

Olen niin innoissani, että saan taas hyödyntää taiteellista osaamistani ja yhdistää sen niinkin kauniiseen asiaan, kuin kello. Olen aikaisemmin kertonut tästä mielenkiintoisesta yhteydestä kelloihin, mutta kerron tämän uudestaan, jos siellä ruudun takana on vaikka uusia seuraajia.

Ukkini veljet pyörittivät täällä Kuopiossa melko maineikasta kello- ja kultaseppäliikettä. Toinen veljeksistä oli kelloseppä ja toinen kultaseppä. Liikkeen olemassaolosta on aikaa jo vuosikymmeniä, mutta edelleen sukunimeni yhdistetään täällä Kuopiossa, näihin varsin miellyttävän maineen omaaviin herrasmiehiin. Olisi niin hienoa saada kertoa heille, millaisen projektin parissa työskentelen. Toivottavasti olette ylpeitä minusta ja hymyilette siellä pilven reunalla, Jaska ja Ykä.

Uuden mallin suunnittelu on siis alkanut ja sinä, rakas seuraaja, pääset mukaan vaikuttamaan lopulliseen väriin. Tulen nimittäin kevään aikana kysymään mielipidettäsi sävyvaihtoehtojen suhteen.

Nähdään siis Instagramin puolella!