Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Image Alt

Slow Soul Sunday

Haluaisitko oppia maalaamaan akryyliväreillä, mutta et tiedä, mistä aloittaa. Tai kenties haluaisit kokeilla erilaisia maalaustekniikoita, mutta sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta maalaamisesta.  Tai ehkä kaipaat omaa hetkeä, jossa voit rauhoittua ja keskittyä rentoon yhdessä oloon sekä luovaan työskentelyyn.

Haluan tarjota sinulle tällaisen hetken! Minulla on sinulle kivoja uutisia, nimittäin Ateljee 4:n kevään workshop kokonaisuus täydentyy uudella kurssilla – Slow Soul Sundaylla.

Nimensä mukaisesti maalaamme sunnutaisin akryyliväreillä pienessä ryhmässä luonnonvalossa Ateljee 4:n tiloissa (Kuopion satama, Minna Canthin katu 4, 4. krs.). Akryylivärien lisäksi, sinulla on käytössäsi ateljeelta löytyvät välineet, kuten siveltimet ja palettiveitset, tuothan haluamasi kokoisen maalauspohjan mukanasi. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, olen opastamassa sinua teoksen suunnittelussa ja myös sen etenemisen aikana.

Vietämme yhteiset Slow Soul Sundayt nimensä mukaisesti sunnuntaisin huhti- ja toukokuussa, kertoja on yhteensä kolme: 23.4., 7.5. ja 28.5. Aloitamme maalaushetken klo 11 ja sen kesto on 3 tuntia, eli klo 11-14.

Kolmen sunnuntain hinta on 190 € / henkilö ja sen voit maksaa halutessasi useammassa erässä. Voit maksaa osallistumisesi myös Edenredin, Smartumin tai epassin virike-edulla. Jos kolme sunnuntaita ei sovi aikatauluusi, voit tulla mukaan myös yksittäiselle maalauskerralle, sen hinta on 69 €.

Hinta sisältää akryylimaalit ja muut maalaamiseen tarvittavat tarvikkeet. Lisäksi tarjolla on kahvia, teetä sekä hieman huikopalaa. Niin ja muistutan vielä, että tuothan mukanasi oman, haluamasi kokoisen maalauspohjan. Teoksen voi jättää kuivumaan ateljeelle ja palata sen ääreen seuraavalla kerralla.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Voit ilmoittautua ennakkoon alla olevan lomakkeen kautta. Ennakkoilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, mutta mikäli haluat varata itsellesi paikan kurssille, ruksithan ”Kyllä!!” ”Haluan varata paikan workshoppiin” -kohdasta.

Ennakkoilmoittautuminen päättyy perjantaina 14.4.!

ILMOITTAUDU MUKAAN







    X