Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Slow Soul Sunday – ilmoittaudu mukaan

Kaipaatko omaa hetkeä, jossa voit rauhoittua, ja keskittyä rentoon yhdessä oloon sekä luovaan työskentelyyn? Paikassa, joka inspiroi ja jonne saapuessa, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta?

Haluan tarjota sinulle tällaisen hetken – tervetuloa Slow Soul Sundayhin Ateljee 4:n inspiroivaan tilaan. Maalaamme akryyliväreillä pienessä ryhmässä luonnonvalossa Ateljee 4:n tiloissa (Minna Canthin katu 4, 4. krs.). Akryylivärien lisäksi, sinulla on käytössäsi ateljeelta löytyvät välineet, kuten siveltimet ja palettiveitset, tuothan haluamasi kokoisen maalauspohjan mukanasi. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, olen opastamassa sinua teoksen suunnittelussa ja myös sen etenemisen aikana.

Vietämme yhteiset Slow Soul Sundayt nimensä mukaisesti sunnuntaisin tammi- ja helmikuussa, kertoja on yhteensä kolme: 15.1., 29.1. ja 5.2. Jos et pääse mukaan jokaiselle kerralle, järjestän ylimääräisen kerran 12.2. Koska näin sydäntalvella luonnonvaloa riittää vain hetkeksi, aloitamme maalaushetken klo 11 ja sen kesto on 3 tuntia, eli klo 11-14).

Kolmen sunnuntain hinta on 250 € / henkilö ja sen voit maksaa halutessasi useammassa erässä. Voit maksaa osallistumisesi myös Edenredin, Smartumin tai epassin virike-edulla. Jos kolme sunnuntaita ei sovi aikatauluusi, voit tulla mukaan myös yksittäiselle maalauskerralle, sen hinta on 89 €.

Hinta sisältää akryylimaalit ja muut maalaamiseen tarvittavat tarvikkeet. Lisäksi tarjolla on kahvia, teetä sekä hieman huikopalaa. Muistathan tuoda mukanasi oman, haluamasi kokoisen maalauspohjan. Teoksen voi jättää kuivumaan ateljeelle ja palata sen ääreen seuraavalla kerralla.

Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitetusti – haluan pitää tämän ryhmäkoon pienenä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 18.12. tai kun ryhmä on täynnä.

ILMOITTAUDU MUKAAN    X