Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

  Seuraa minua

  Get inspired

  Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

  [contact-form-7 404 "Not Found"]

  Hae jotain...

  Image Alt

  Kurssit

  TULE MAALAAMAAN KANSSANI!

  Seuraava maalausilta järjestetään kesäkuussa! Tästä tulossa infoa pian! Mikäli haluat infoa maalausillasta suoraan sähköpostiisi, tilaa uutiskirje täältä.

  Sinulla on nyt mahtava mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen ja oppia samalla akryylivärien salat. Maalausillassa maalaamme akryyliväreillä abstraktin taideteoksen, maalauspohjan koko on 50×60. Ohjeistan sinua värien sekoittamisessa ja näytän erilaisia tekniikoita, joilla voit työsi toteuttaa.

  Ilta on rento ja ennen kaikkea hauska, voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. Huomioithan, että maalaaminen on sotkuista ja maalia saattaa roiskua myös vaatteille. Ota mukaasi siis jokin paita tai takki, joka suojaa vaatteitasi.

  Seuraava maalausilta järjestetään perjantaina 29.4.2022 klo 17.30-20.30. Paikkana toimii Kuopion kansalaisopiston taideluokka, Puistokatu 20. Hinta 59 €. Sitovat ilmoittautumiset 20.4.2022 mennessä.

  Hinta sisältää kaikki tarvikkeet ja 50×60 kokoisen maalauspohjan.

  Mikäli osallistujamäärä on viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä alle 12 henkilöä, iltaa ei järjestetä. Ilmoitan tästä henkilökohtaisesti sähköpostitse.

  Sinua ei veloiteta vielä ilmoittautumisen yhteydessä. Lähetän tarkemmat ohjeet iltaan osallistumisesta ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.

   ILMOITTAUDUN MUKAAN!

   Nimi (pakollinen)

   Sähköposti (pakollinen)

   Puhelinnumero (pakollinen)

   X