Haluatko saada tietoa uusista tuotteista sekä tulevista tarjouksista suoraan sähköpostiisi?

Tilaa uutiskirje

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Seuraa minua

Get inspired

Subscribe to our Newsletter for news on latest products and sales

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Hae jotain...

Image Alt

Kurssit ja maalausillat

Kaipaatko omaa hetkeä ja tilaa, jossa unohdat kaikki huolet ja murheet? Tai ehkä haluaisit kokeilla maalaamista, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Tervetuloa Ateljee 4:n, inspiroivaan ja luovuutta ruokkivaan tilaan! Tarjoamme matalan kynnyksen maalaushetkiä – sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta maalaamisesta, maalaushetket ovat rentoja ja ennen kaikkea hauskoja tapahtumia.

Sinulla onkin nyt mahtava mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen inspiroivassa Ateljee 4:n tiloissa! Osallistumismaksu sisältää kaikki tarvikkeet, joten et tarvitse mukaasi muuta kuin ehkä viiniä? Siitä seuraavaksi.

Ateljeelle voi tuoda omia virvokkeita, myös alkoholijuomia, kuten viiniä. Tilasta löytyvät kaikki tarvittava, kuten viini, vesi- ja kuoharilasit ja pullonavaaja. Nappaa siis vaikka viini kainaloon tuu maalaamaan A neloseen!

Meille käy Smartumin, Edenredin sekä epassin virike-edut!

Lue tarkemmat tapahtumien kuvaukset klikkaamalla tapahtuman nimeä!

Loppuvuoden 2022 maalauskurssit:

Perjantai 9.12.2022 Akryylimaalaus- ja viini-ilta, klo 17.30 kesto 3 h (muutama paikka vapaana)

Lauantai 10.12.2022 Akryylikaato, klo 12.00 kesto 2 h (muutama paikka vapaana)

TAMMI- JA HELMIKUUN KURSSIT 2023

13.1.2023 perjantai

klo 17.30 Akryylimaalaus- ja viini-ilta

14.1.2023 lauantai

klo 12.00 – Akryylikaato

klo 15.00 – Struktuurimaalaus

10.2.2023 perjantai

klo 17.30 Akryylimaalaus- ja viini-ilta

11.2.2023 lauantai

klo 12.00 – Akryylikaato

klo 15.00 – Struktuurimaalaus

Seuraava Kahvila Kantin maalausilta järjestetään tammikuussa!

Sinulla on nyt mahtava mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen inspiroivassa Kahvila Kantin ympäristössä! Pääset nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta sekä opit samalla akryylivärien salat.

Maalausillassa maalaamme akryyliväreillä abstraktin taideteoksen. Ohjeistan sinua värien sekoittamisessa ja näytän erilaisia tekniikoita, joilla voit työsi toteuttaa.

Ilta sisältää myös tarjoilut: valintasi mukaan viiniä, kuohuviiniä tai alkoholiton vaihtoehto sekä tapastyyppinen tarjoilu!

Ilta on rento ja ennen kaikkea hauska tapahtuma, voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. 

Huomioithan, että maalia saattaa roiskua myös vaatteille. Halutessasi, voit ottaa mukaasi paidan/takin, joka suojaa vaatteitasi.

Missä ja milloin?

  • Kahvila Kantti
  • Museokatu 1
  • Tammikuussa 2023
  • Hinta 79 e/hlö

Järjestän maalaustapahtumia yrityksille sekä ryhmille! Oli kyseessä pikkujoulut, tyhy-päivä tai vaikka polttarit, tehdään maalaushetkestä teidän näköisenne ja herätetään henkiin taiteellinen puolenne! 
Lue lisää.

X